2789
عنوان

دوستان شانس ازدواج دختر چاق چقدره .شماازدختر هیکلی وچاق خوشتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7293 بازدید | 289 پست
جالبه تو خیابون چشم مردا به باسسن و سینه بزرگ هست اونوقت میخوان زن بگیرن میرن سراغ نی قلیونا

😂😂😂از اون جالبتر من با چشمای خودم و با گوشهای شنیدم که چقدر بعضی خانمها به داشتن سینه بزرگ یه خانم دیگه حتی حسودی می کنند،بعد یه درشت رو می بینند مثل خر نوروچ نورچ میکنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اعتماد به نفس داشته باش  اتفاقا مردا از زنای درشت و هیکلی خوششون میاد .فقط یه کم همت کن لاغر ک ...

راس میگی؟ 

منم درشتم 😐

ولی مردا زن ظریف دوس دارنا🤔

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بنظرم خوش اندام شو . بنظرم چاقی روسن تاثیر داره هرچی ظریف‌تر  جوان تر . هرچی چاق تر .انگار پیرتر. آدم های چاق لباس های شیک اکثر مواقع گیرشون نمیاد . در کل بنظرم لاغر کن       

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

دخترعمه من خیلی چاق بود قیافش خوب بود ولی خیلییی چاق بود هرکسی میدیدش میپرید ی بابای فوق پولدارم داره اخر یکی گرفتتش ک میشه احتمال  زیاااااد داد بخاطر پول باباهه بود همه جی از عقد و عروسی و مخارج و تا جاهاز و چوب و خونه و ماشین باباش خرید برا عروس

دوماد دستشو ب ....ش گرفت شب عروسی رفت تو خونه الانم بعد دونیم سال تازه دوماد میره سرکار

حیوان مورد علاقم: اکسم

عزیزم کسی که دنبال قد وهیکل خاص باشه لایق ازدواج نیست....زندگیه صحنه فیلم... که نیست...اعتماد به نفس داشته باش مشکلی نداری که هرکس خواست میمونه...هرکس نخواست به سلامت🌹🌹🌹🌹

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

عزیزم‌ تو دنیایی که کلی راه حل و امکانات هست برای لاغری چرا چاقی آخههه .. درسته سخته ولی شدنیه 

در مورد نظر خواستگارآت نمیگم خوششون میاد یا نه .. چون هر کسی یع نظری داره .. ولی دروغ هم نمیتونم بگم چون راهنمایی خواستی .. خب مطمئنا اگه لاغرتر باشی بهتره

کار نشد نداره از همین الان شروع کن رژیمتو😉

خیلی هم دلشون بخواد دختر قد بلند و درشت. لیاقت بعضی ها گرفتن زن کوتوله و ریزه میزه است که براشون بچه ...

خیلی بی تربیتی

یه روزی به همه ی اهدافم میرسم.میگی نه؟؟ بشین و نگاه کن

والا به امثال منم ميگن كوچولو ولن كن بابايا كسي كه فقط اينارو مد نظر داشته باشه فرداي روزي اگه يه تغييري بكني بازم ميخواد عيب و ايراد بگيره همون بهتر كه نباشه اون آدم

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
😂😂😂از اون جالبتر من با چشمای خودم و با گوشهای شنیدم که چقدر بعضی خانمها به داشتن سینه بزرگ یه خان ...

ما یه دوستی داشتیم خیلی لاغر بود

میگفت چیه سینه ی بزرگ

سینه فقط لیمویی 😐

من 🤔

خودش😌

لیمو 😭

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

طریقه ی نگاه کردن  و لبخند و شخصیت باحال ،هم میتونه باعث عشق طرف مقابلت بشه ،رو اونام کار کن ..حالا یه رژیم و ورزشم کنی دیکنارش که دیگه خیلی بهتر ..در کل به عشق خودت هر کاری کن اول

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃