2777
2789
عنوان

روز تخمک گذاری و چجوری باید فهمید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 19 پست
برای تعیین جنسیت البته میدونم قطعی نیست ولی روز تخمک گذاری احتمال پسر دارشدن هست درسته ؟ 

بله درسته

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فقط اون روز جلوگیری کنیم کافیه  

اون روزا باید بیشتر دقت کرد 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
ترمه جونی یعنی من ۱۲ این ماه پریود شدم و ۱۸ پاک شدم تقریبا چندم میشه ؟

ببین دوره هات چند روزه هست. اگه ۲۸ روزه پریود میشی. از روز اولی که پریود میشی بشمار تا رور ۱۴. اون ترشحات سفیده تخم مرغی کاملا مشخصه. کاهش دمای بدن یه روز قبل تخم گذاری و گر گرفتی روز تخمک گذاری. ب این علایم توجه کن. 

از کیت تخمک گذاری هم خوبه استفاده کنی. یکی دو ماه دقت کنی کاملا متوجه میشی