2777
2789
عنوان

وقتی مادرشوهر شدم...

221 بازدید | 15 پست

وقتی دختر و دامادم که یه هفته است مریضه،🤒 رو دعوت میکنم، حتمااااا قبلش به پسر و عروسم که به اصرار من،دارن میان خونه م،اطلاع میدم که دخترمم اینجاست!😐 برا شعورشون احترام قائل میشم و بهشون میگم اگه نیاید ناراحت نمیشم و درک تون میکنم.که نگران سلامت بچه ی چهل روزه تون باشید😑

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مادرشوهر بشم از همه وجودیت عروسام ایراد نمیگیرم

شاید من اشتباه کنم حتی اگه تو خیالم ۱۰۰٪ حق با منه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چون عروس و بچه عروس براشون مهم نیست،عین مال من

بچه من سرفه میکرد، با ماسک می شستن تو خونه.امروز اومدیم دیدیم یه مرد گنده با ۳۹درجه تب کنار سفره دراز کشیده.😑

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
ان شالله هممون مادرشوهرای خوبی بشیم دراینده...اسی اگه خونشی جمع کن برگرد خونت    بچه ۴۰ رو ...

نیم ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم،بعدش رفتیم.به شوهرم گفتم یکی باید به مادرت تذکر بده.خواهرتم مقصر نیست.تو بگی بهش که اشتباه کرده خیلی بهتره تا من😐

بسیار عالی،ادم عرووس یا دامد دار میشه ،رفتارش باید خیلی پخته و با احتیاط باشه ک ناراحتی ایجاد نشه ...

اینم اضافه کنید وقتی عروس بارداره نگه همیشه دعا میکنم بچه خوبی بسه، بد درنییاد و بد نشه!!!!!و به راه باشه .‌.(ظاهر دعا شاید بد نباشه ،ولی میخواد بگه عروسم خوب نیست دعا میکنم بچه بد نشه !!!!!!!!

نیم ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم،بعدش رفتیم.به شوهرم گفتم یکی باید به مادرت تذکر بده.خواهرتم مقصر نیس ...

خواهره مگه ندیده شوهرش تب داره.ب خاطر سلامتی مادروپدرش باید بشینن خونه ی خودشون

خواهره مگه ندیده شوهرش تب داره.ب خاطر سلامتی مادروپدرش باید بشینن خونه ی خودشون

مادرشوهرم گفته بیاید! افسردگی گرفتین! آز دادن کرونا نبوده