2777
2789
عنوان

کلاهبرداری تو کمدا

1752 بازدید | 12 پست

بچه ها من از کمدا یه پالتو میخواستم سفارش بدم گفت ک کارت ب کارت کن چون کمدا درصد بالای از مبلغو برمیداره و اینا

منم خودم اینکارو میکنم وقتی مشتری چیزیو بخواد واسه همین اعتماد کردم 

بعد 5 روز بهش گفتم چرا ارسال نمیکنی طلبکار ک اینجوری با من حرف نزنو فلان من نمیفرستمش پولتو میدم

از اول ابان تا الان ...منم کلی پیام ک خجالت بکش این پول چیزی نیست خودتو حرومخور کنی هم بچتو

گفت باشه 2 .3 روز دیگ واریز میکنم

کلا گم و گور شد

این اسمو شماره کارتیه ک میده .. پیج خودشم گذاشتم حواستون باشه 

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   
از رو  شماره کارت پیداش میکنن. من بودم شکایت میکردم حتی اگه 10 تومن فرستاده بودم براش

بلد نیستم اصلا پی اینکارارو بگیرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد خارج از کمدا فروش کردم ولی این پولا ازگلو پایین نمیره  حالا چقد بود پولتون؟

منم همینطور...چ محصولات فروشگاهم چ شخصیم خداشاهده شده 2 تومن بیشتر پول پست از مشتری گرفتم شماره کارت گرفتم واریزش کردم دینی ب گردنم نباشه 

زیاد نبود خداروشکر 100 .. ولی بار زورم میگیره انقد راحت طلبکارانه حرف میزد

منم همینطور...چ محصولات فروشگاهم چ شخصیم خداشاهده شده 2 تومن بیشتر پول پست از مشتری گرفتم شماره کارت ...

خیلی راحته میری بانک ی لحظه س شماره کارتشومیدی زنگ میزنن میکشنش اونجاپولتومیده

منم همینطور...چ محصولات فروشگاهم چ شخصیم خداشاهده شده 2 تومن بیشتر پول پست از مشتری گرفتم شماره کارت ...

بله در هر حال حق با شماست اون کلاهبرداری دیگه رسما 

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
خیلی راحته میری بانک ی لحظه س شماره کارتشومیدی زنگ میزنن میکشنش اونجاپولتومیده

واقعا میشه؟اگ انقد راحته همین فردا میرم

این حرومزاده از من کلاهبرداری کرده بلاکم کرده باز دوباره پیجشو راه انداخته که کلاه برداری کنه اسمش فریماه هست الهی خیر نبینه بشه خرج تصادفو دوا درمونش 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤