2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفته گذشت زدم منفی بود گلاشتم کنار بعد دو ساعت دیدم هاله انداخت بعد یه هفته دیگه دوباره زدم منفی شد دوباره بعد یه ساعت مثبت شد که رفتم آز خون مثبت شد که انگار چون پریودام منظم‌نبوده تاریخ نطفه دیر تشکیل شده

خدایی که به شدت کافی است 
من یه هفته گذشت زدم منفی بود گلاشتم کنار بعد دو ساعت دیدم هاله انداخت بعد یه هفته دیگه دوباره زدم من ...

منم خودم فکر کردم هاله داره ولی بعد محو شد پناه بر خدا واسم دعا کنید چون نشونه خیلی دارم 

خانوما یه سئوال من ۷ روزه عقب انداختم و آزمایش تیتر بتا دادم باردارم  الان برم پیش دکترم جواب ...

مبارکه سونو میکنه سن بارداریت مشخص شه، اگه زود باشه که میگه حدود هفته ۸ بیا برا تشکیل قلبش، بعد تشکیل شدن قلبش آزمایش های اولیه بارداری مینویسه مثل ویتامین ها و هورمون ها

من همیشه ترشح داشتم الان ۵ روز خشک خشک شدم کمر درد دارم با نفخ

وای گفتی نفخ 

انقدر باده معده دارم که نگو خیلی اذیتم میکنم 

از یه طرفم دل درد میاد سراغم هر از گاهی 

خیلی ام زود گشنه ام میشه