2777
2789
عنوان

کسب درامد واقعی

1732 بازدید | 70 پست

سلام سلام خانما

خوبین همگی دوستان؛ من توی زمینه سایت های کلیکی خارجی که تست شده هستند فعالیت دارم توی این وضع بد اقتصادی کمک خیلی خوبی برای بقیه و شماهایی هست که الان این تایپیکو میخونین; دفعه قبل که تایپیک ثبت کردم خیلی از دوستان گفتن که هدفت عضوگیری و به نفع خودت اینا ولی اینطور نیست . 

سایت های ایرانی هم چند تا سراغ دارم که معتبر هستن و کسب درامد هم داشتم.

عزیزان به این دلیل که سایت های کلیکی خارجی که میخوام معرفی کنم و لینکشو بهتون بدم معتبر هستن از طریق کامپیوتر و یا لپتاپ انجام این کار انجام میشه.

برای گوشی هم سرراغ دارم دو روش معتبر تست شده هم هستند؛ اطلاعاتی که دادم جهت کسب اطلاعات شما عزیزان بود. 

بنده گام به گام همراه شما هستم تا به کسب درامد برسین؛

باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که قصدت کمک هست کامل توضیح بده

سلام عزیزم 

از چه طریقی میخوای اقدام کنی اگر کامپیوتر یا لپتاپ داری روشی که بهت بخوام بگم معتبره بستگی به تلاش خودت داره درامدت

سلام عزیزم  از چه طریقی میخوای اقدام کنی اگر کامپیوتر یا لپتاپ داری روشی که بهت بخوام بگم معتب ...

گوشی 

لبتاپ دارم ولی نمیتونم به نت وصلش کنم بخاطر امنیت..... 

کاربر قدیمی هستم با چهره ای جدید  
اره یکی از سایت های معتبره تو ایران که فعالیت داشته اره کسب درامد هم دارم ازش

روزی چنتا محتوا مینویسی چقد درآمد داری؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خب یه چیز حدودی بگو

هم ارز دیجیتال ریپل هم یرو و هم از طریق بازی هایی که ارزدیجیتالی میدن فعالیت دارم میدونی تنها نمیشه به یه سایت کلیکی اکتفا کرد خب اگر توی چند سایت فعالیت داشته باشی بستگی به اندازه ی ارز دیجیتالیت میتونی درامد داشته باشی

اسی جان اگه قصدت کمکه لطفا حتما درمورد درآمد حدودیش بگو

و اینکه خارجیا پی پال میخواد آیا؟ 

در مورد ایرانی‌هام بگو

لطفا سایت معتبر بگو ن سایتی ک یمدت کار کنی بن شه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅