2777
2789
عنوان

کلافم😪😞

97 بازدید | 15 پست

دخترا من یه خاستگار دارم خونه داره ماشین کار کلا وضعش توپه البته اینم بگم غریبس یکی از اشناهامون معرفیش کرد بهمون 

ولی من دلم نمی خواد الان ازدواج کنم کلی آرزو دارم

ولی اوضاع زندگیم انچنانی نیس 

مامان بابام از هم جدا شدن چون بابام معتاده 

الانم با مامان بزرگم زندگی میکنم ولی بعد اون چی میشه اگه خدایی نکرد مامان بزرگم بمیره من کجا برم

کمکم کنید خیلی گیجم 😕

قلبم میگه نه ادامه بده می ارزه که این همه سختی بکشی 

ولی عقلم میگه نه ازدواج کن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درس میخونی؟

خب عقد بمون درست و بخون وقتی تموم شد ازدواج کن

پیشنهاد میکنم رمان ضحی رو حتمــــــا بخونید یه رمان مذهبی که خیلی عالیه...کانال رمان ضحی در ایتا:dhuhastory@....در پیج اینستا:shin_alef_official....حتماا بخونید
من می خوام ازدواج کنم که خلاص شم😕بعدشم فک نکنم خانوادم راضی بشن کلا می خوام دور بشم از پدرم😕

خـــــوب فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر همه چی به پول نیست

ببین دوستت داره یا نه یا اخلاقش چجوره و پولاشو چجوره خرج میکنه و...

پیشنهاد میکنم رمان ضحی رو حتمــــــا بخونید یه رمان مذهبی که خیلی عالیه...کانال رمان ضحی در ایتا:dhuhastory@....در پیج اینستا:shin_alef_official....حتماا بخونید

باهاش صحبت کن ببین اگ با درس خوندن و پیشرفتت و کار کردنت در آینده مشکلی نداره و آدم خوبی هست رفتارش خوبه اخلاقش خوبه ک ازدواج کن. الان با این شرایطت ک پیش مادربزرگتی و پدرتم معتاده شاید شرایط پیشرفت نداشته باشی. بهرحال الان زندگیت دغدغه و مشکلاتی داره. ذهنت آروم نیست ک به درست برسی. اونجوری با ازدواج ب آرامش میرسی بنظرم. فقط خیلی دقت کن که طرف آدم خوبی باشه. حتما حتماااا مشاوره برو قبل ازدواج. 

ولی اگه الان از شرایط زندگیت راضی هستی و آرامش داری و بنظرت پیشرفت میکنی توی زندگیت ازدواج نکن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
خـــــوب فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر همه چی به پول نیست ببین دوستت داره یا نه یا اخلاقش چجوره و پولاش ...

اونا تو یه شهر دیگن  

نمیشناسمش زیاد ولی یکی از اشناهامون همسایه شونه خیلی تعریف میکنه ازشون