2777
2789
عنوان

میشه بیاین...

128 بازدید | 22 پست

بچم دو سال و نه ماهشه الآن سه روزه بالا میاره و تهوع داره تب و اسهالم نداره...تهوعم تقریبا روزی دوبار داره دکترم رفتم داروی خاصی نداد...کسی تجربه ای نداره؟؟

یا مسموم‌شده یا رودل کرده

بهش شربت میترو نیدازول هر ۸ ساعتی یه بار بده 

و شربت اندانسترون برای تهوعش

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چن روز تهوع میگیرن؟

بستگی داره بعضی وقتا یه روز دوروز گاهی وقتا هم تا سه چها روز درگیرشن

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
دیفن هیدرامین کامپاند....شربت انجیر

آخه دیفین‌هیدرامین چیش به استفراغ؟؟

دیفین برای سرماخوردگی

بهش میترونیدازول بده و شربت اُندانس‍ِترون

آخه دیفین‌هیدرامین چیش به استفراغ؟؟ دیفین برای سرماخوردگی بهش میترونیدازول بده و شربت اُندانس‍ِترو ...

چی بگم والا....شب قبل از اینکه مریض بشه خیلی پرخوری کردکباب مرغ و عدسی خیلی زیاد خورد

نه معمولیه...بیشتر وقتی آب زیاد میخوره....یا مثلا از یه چیزی بدش میاد میکنم تو دهنش بالا میاره

احتمالا رودل کرده

یه چیز سفتیو‌نحوییده قورت داده به اصطلاح گیر کرده شاید

شربت انحیر برای یبوسته