نچرال منظورم نچرالیه که نیاز به عمل نداره مثلا دماغش افتضاح نیست نیاز به تزریق لب نداره و اینا در کل خیلی خوشگل طبیعی
یه زمانی حس میکردم فقط عملی قشنگه و باید عملی بود و بقیه زشتن
حالا شما نظر خودتونو بگین
راستی مردا نچرال میپسندن یا عمل😂
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
منطورت اینه ک یکم شبیه عمل باشه😂 مثلا من خودم لبام تو پره فرمش از پروتز بهتره (( خیلی بدم میاد از پروتز )) بینیمم متناسب نوکشم یخورده بالاس
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
خب معلومه نچرال خوبه ولی یکیم که برای بهترشدن قیافش عمل میکنه ام بحثش جداست من(خودستایی نباشه)خودم صورتم همه چیزش اوکی بود ولی گفتم اگه عمل کنم بهتر میشه اینه که بینیمو عمل کردم الان کاملا راضیم
عروسک باربی بخواد ن خانم ،میگن عملی بهتره، هستن مردای خوب اما آنچنان دنبال ظاهر نیستن اونا با شخصیت خانم کار دارن، نچرال تمیز مرتب شیک و جذاب، قرار نیس همه کامپوزیت و مژه مو ناخن اکستنشن باشن و بینی حتما عملی. بعضیا دنبال روح آدمن بعضیا جفتش، بعصیا فقط ظاهر.