2777
2789

برای دومین بار دخترم کتک زدم الانم خودم گریه  میکنم بهش گفتم کاشکی بمیره راحت شم  از ساعت ۴ تا همین الان گریه میکرد کلافم کرد دیوانم کرد سر همچی گریه میکنه الان فرستادمش خونه مادر بزرگش ک یکم با بچه عمواش بازی کن کمتر نق بزنه تلفنشون زنگ‌خورده بود ختر عموش برداشتخ بود دخترم انقد گریه کرد بودو خودش زده بد نگ زدن من رفتم سر اه لواشکم کرفتم ک ساکتش کنم نازش کردم فایده نداشت اوردمش خونه تمام دا باز کرد انقد زد تو دیوار تمام موهاش کند تمام صورتش و چنگ زد رفت خابید وسط راه پله تمام صورت منو کند اخرش چن تا کتک بهش زدم تا اروم گرفت کاش بهش نمیگفتم بمیر بهش گفتم الهی بمیری تا صب من راحت بشم  انقد گریه کردم خودم ک نگو

چی‌بگم والا😑

عب نداره حالا تو عصبانیت ی چی گفتی

ولی بچتم خیلی لجباز شده🥺

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.