2777
2789

دخترا من چننننند روزه دنبال یکی ام که باهم درس بخونیم.کسی که مثل خودم باشه پیدا نمیشه.😭

پشت کنکوری ۱۴۰۰ باشه حتما

تجربی باشه.با برنامه ی قلمچی درس بخونه

میانگین ساعت مطالعه ی من بین ۶ تا ۷ ساعته

یکی که صبحا بیدارشیم باهم.هماهنگ کنیم و درسا رو مثل هم بخونبم.هر جا مشکلی داشتیم به هم کمک کنیم

هم اکنون نیازمند یاری سبز تان هستیم😅

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پشت کنکوریم ولی قلم چی نیسم کلا ساعت مطالعه امم 9 ساعته 😊

منم‌باید به ده برسونم

یه روزایی تا ده ساعت هم میخونم.ولی میانگین روزای عادیم همون ۶ یا ۷ ساعته

هیچ آزمونی نمیری یعنی؟ اینکه خیلی بده.حتی اگه شده تو خونه خودت از خورت آزمون بگیر

نه هیچ ازمونی نمیدم

ولی  بعضی وقتا فایلای ازمونارو میگیرم میزنم 

یا کنکورای سالهای قبل

چون ازمونا بودجه بندی داره من باهاش هماهنگ نیسم 

نه هیچ ازمونی نمیدم ولی  بعضی وقتا فایلای ازمونارو میگیرم میزنم  یا کنکورای سالهای قبل ...

آهااااااان ولی درکل هر وقت مباحث یه ازمون رو تموم کردی از خودت آزمونش رو بگیر و اشکالاتت رو رفع کن بعد برو آزمون  بعدی 

سلام منم پشت کنکوری هستم و با برنامه خودم میخونم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
باشه عزیزم😊

میتونم با شما درباره کنکور صحبت کنم?

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی