2777
2789

فردا میخام برم برای پر کردن دندونم اول عصب کشی میکنه خیلی میترسم تا حالا نرفتم دندون پزشکی کلا     شوهرم میگه نمیخام دندونتو بکشی بد میشه همشون خراب میشن تند تند پر میکنم  واست ! همشم استرسمو زیاد میکنه میگه درد داره خیلی خانومایی که تجربه دارین بیاین هزینشم گف شش صد و پنجاه همش باهم خوبه؟ بعدم نمیتونم دهنمو یساعت باز بذارم فکم درد میگیره       

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۸سالمه امروز صبح عصب کشی کردم اصلا درد نداره نازک نارنجی نباش فقط اون لحظه که امپول بی حسی میرنه ...

فکت درد نگرف 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
من ۱۸سالمه امروز صبح عصب کشی کردم اصلا درد نداره نازک نارنجی نباش فقط اون لحظه که امپول بی حسی میرنه ...

چند؟؟

[QUOTE=163775722]ی دندون ۶۰۰؟خیلی خوبه من تهرانم☹️[/QUOTE در سه جلسه اول عصب کشی بعدشم ترمیم 

میشه بگی چقد طول کشید

کار دکتر ۱ساعت طول کشید ولی ببین دندونتو نکشی تو تهران پارسال ی پسر ۱۸ساله دندون کشید رگه که به مغز وصل بود پاره شد عفونت کرد مرد .فقط نباید ازاین به بعد ته دیگ چیزهای سفت بخوری

کار دکتر ۱ساعت طول کشید ولی ببین دندونتو نکشی تو تهران پارسال ی پسر ۱۸ساله دندون کشید رگه که به مغز ...

چ وحشتناک

اره قدر شوهرتو بدون که با۵۰تومن پول کشیدن سرهم نیاورد😂

اره خداییش خودش دندوناش همه کشیده خراب شدن میگه ما اونموقع ها پول نداشتیم پول کنیم میکشیدیم تو نکش خراب بشن حیفه