2777
2789
عنوان

ماکارونی

1183 بازدید | 18 پست

سلام خانما👋🏻

میخام الان ماکارونی درست کنم...میشه هرکی بلده یه مامارونی خوشمزه و خاص بپزه بهم بگه؟؟؟

مرسیییی

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

پودر سیر اویشن نمک و فلفل و زودچوبه و پیاز. رنده شدههه فراووونن

فلفل دلمه قارچ ذرت نخود فرنگی هر کدوم رو که داشتی

و به ازای هر ماکارونی پونصد گرمی هم پنج قاشق رب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توش موادش قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا بزن

چرا من قارچ میریزم تو ماکارونی رنگ ماکارونی را تیره وزشت میکنه؟

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

من پیاز زیاد میزنم به مامارانیم خیلی خوشمزه میشه

پیاز سرخ میکنم یا مرغ نکینی میزنم یا چرخکرده فلفل دلمه وقارچ اگه داشتم اونارم سرخ میکنم دو سه حبه سیر وپودر آویشن وادویه ورب گوجه هم تفت میدم بعد ماکارانی ابکش شده رو با سس مخلوط میکنم ودم میزارم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

دوتا پیاز بزرگ خورد کن تف بده کمی طلایی شد گوشت چرخیتو باادویه فلفل سیاه وپودردارچین سرخ کن سیبزمینی نگینی وسرخ کن نخود سبز ورب فراوانو نمک  کمی اویشنم بزن عالی میشه

منتظر روزای بهترم ✌
حتما زیاد میریزی عزیزم. من میریزم خیلی عالی میشه. ربم زیاد میزنم

آره رب خیلی میریزم اما یکی دوبار قارچ ریختم رنگش بد شد شماقارچو جداسرخ میکنی یا تو همون مواد 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
توی همون مواد عزبزم. روی گوشت تفتش میدم یکم

ممنون عزیزم

ببین خانم ایلدا اینجا که دیگه دوستاتو هوار نکردی سر من پست قدیمیه کسیم نمیبینه خودمون دوتاییم 

من هیچ دشمنی عزیز با شما ندارم دیدی که پن شنبه رفتم پی بدبختی خودم خودت جلسه میزاری با رفقات پشت من بد میگی!

الان من تاپیک برا تو میزدم میدونی چکار میکردی؟ 

تو دختر بسیار خوبی هستی میدونی بی پرده میگم همینکه تونستی خودتو ارتقا بدی ادم به بودنت افتخار میکنه 

سعی کردی با کارایی درجه خووتو ارتقا بدی ادم مثبت نگر هستی شکست ناپذیر قوی باهوش 

قلم خوبی دلشتی تحسین برانگیز 

میتونستی مثل نرگس ابیار نویسنده فیلم نامه بشی که قلمتو تغییر دادی

ولی دروغ میگی خودت با خودت خلوت کن 

بی جبهه گیری

پز الکیم میدی من والله میدونستم اینهمه ضعیف با این مسئله روررو میشی نمیگفتم 

دویت میگه گفتم دشمن میگه میخواستم بگم و در دل مسخرت میکنه

تو بک میکنی هر کی تایید کرد ظاهر و باطنش یکیه؟ 

من هر کی نقد کنه سعی میکنم تقویت کنم خودمو برطرف کنم

تو فکر کردی منم از اود اینجوری بودم ؟ 

تو میدونی تو خونه سالمندان کار کردم  تا به اینجا رسیدم 

اونو هر کی بگه میگم بله و افتخار میکنم 

تو هم بکن به گذشتت 

بدون منم خیلی سختی کشیدم 

خواستم تو که انقدر خلاقی این چن تا بدیم نداشته باشی 

همین 

باور کن از تو بدم نمیاد چون دلیلی نداره 

امیدوارم دیگه پشت من جلسه نزاری چون واقعا کار بدیه 

خودتو رزار جا من

اونروزم گفتم الانم میگم نمیشه هر چی میخوای به کسی بگی توهین کنی بعد توقع کنی اون دفاع نکنه 

خدا نگهدار .

از من بگذر 

چه فک میکنی دشمنتم چه دوست...

که من هر کار کردم جز رضای خدا نبود

وقتیم گفتی خونه ماشین زده اسم پراید و روستا نگفتی خیلیا دلشون میشکنه 

من اصلا ازین سایت بدم میاد فقط خود نمایی و دروغ و جبهه گیری

خدانگهدارت باشه عزیزم