2777
2789
خواهش عزیزم بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم

مرسی گلم الان داخل تاپیکم بودید، اونجا مجددا ازتون سوال پرسیدم.

واقعا بابت موهام حال روحیم به شددددت به ریختس دیگه دوس ندارم برم جلو آینه😭😭😭😭

تا دو سال پیش موهای فوق العاده پر و زیبایی داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم الان داخل تاپیکم بودید، اونجا مجددا ازتون سوال پرسیدم. واقعا بابت موهام حال روحیم به شدددد ...

عزیزم شرمنده من تازه چک کردم پیام هام رو

لطفا کارهایی که تا حالا انجام دادین بفرمایید

و اینکه آزمایش هم دادین یا خیر

عزیزم شرمنده من تازه چک کردم پیام هام رو لطفا کارهایی که تا حالا انجام دادین بفرمایید و اینکه آزما ...

خواهش میکنم

من ۱۵ ساله که پلی کیستیکم و  سه ساله که مداوم داروی متفورمین مصرف میکنم.

دو سال پیش به مدت ۴ ماه هم دکترم قرص اسپیرونولاکتون و فیناستراید تجویز کردن برام اما متاسفانه ریزش موهام خییییلی بیشتر شد و برعکس، رشدموهای زائدم  چند برابر. بعدش دیگه خودشون قطع کردن قرصهارو

الآن به تنها گزینه ای که رسیدم مزوتراپی هست که اونم به دلیل اقدام برای بارداری نمیتونم انجام بدم چون معمولا از ماینوکسیدل هم استفاده میکنن و مضر هست

واقعا نمیدونم چه کار باید بکنم

خواهش میکنم من ۱۵ ساله که پلی کیستیکم و  سه ساله که مداوم داروی متفورمین مصرف میکنم. دو سال پ ...

کدوم شهر هستین؟

اگه میخواین واسه بارداری اقدام کنین به نظرم فعلا کارهای زیبایی رو شروع نکنین چون باید دوره های درمان کامل بشه که اگه باردار بشین  مجبور میشین قطع کنین

حتما بیماری زمینه ای هم باید کنترل و درمان بشه

کدوم شهر هستین؟ اگه میخواین واسه بارداری اقدام کنین به نظرم فعلا کارهای زیبایی رو شروع نکنین چون با ...

همدان

بله دقیقا بخاطر همین دست نگه داشتم

اما خب برای پلی کیستیکمم دکترم فقط متفورمین داده نمیدونم واقعا کافی هست یانه

ضمنا پوستمم به شدت خاصیت کشسانیشو از دست داده حتی مچ دستم و پام هم  ترک افتاده😭

عزیزم متاسفانه همدان دوستام نیستن که معرفی کنم بری پیششون

ولی به نظرم حتما یه آزمایش کامل بده ویتامین ها و هورمون حتما چک بشه

اگه آزمایشات مشکل داشته باشه حتما باید مشکل زمینه ای رفع بشه

بعد از بارداری هم راه های مختلفی هست که مو و پوستتون کیفیت بهتری پیدا کنه نگران نباشین