2777
2789
عنوان

به چه قیمتی؟؟؟؟؟

103 بازدید | 13 پست

این آمار امروزه.به چه قیمتی دست ازین مهمونی بازیا و دورهمیا برنمیداریم؟

تو رو به امام زمان مراعات کنید به فکر مادر پدرا به فکر همسرتون بچه هاتون باشید به خدا حالاحالاها واکسن به ما نمیرسه هرروز این همه ادم دارن میمیرن و مبتلا میشن فقط چون ما طاقت نداریم از مهمونی و سفر دل بکنیم یا یه ماسک بزنیم!!

بیایید یه دور همی مناجات مجازی راه بندازیم.یه دعا پیشنهاد بدید همه باهم امروز بخونیم و از خدا کمک بخواییم

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۶۲ نفر توی ۲۴ ساعت!!!! 

واقعا خدا رحم کنه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
مسئولین منتظر چه آماریهستن که واکنش نشون بدن؟

مسئولین اگه ب فکر مردم بودن ک حال و روزمون این نبود

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
مسئولین منتظر چه آماریهستن که واکنش نشون بدن؟

عزیزم اگر مسئولین واکنش نشون نمیدن ماهم باید هیچکاری نکنیم؟بخدا چند شب پیش از سر اجبار همسرم رفت یه مغازه تو بازار و یه بخاری خرید من تو ماشین بودم و میدیدم چقدر ادم بدون ماسک فقط برای گشتن تو بازار دارن میچرخن و هیچی هم نمیخرن.پر از جمعیت بود

این را امام جعفرصادق(ع) فرمودند: «مَن قَدَّمَ اَربعینَ رَجُلاً مِن اخوانِهِ فَدَعا لَهُم ثُمَّ دَعا لِنَفسِهِ اُسُتجیبَ لَهُ فیهِم وَ فی نَفسِهِ»[1]

کسی که پیش از خود برای چهل نفر برادر مؤمن دعا کند دعای او هم درباره آنان و هم برای خودش مستجاب می گردد