2821
2789

انشالله به حق فاطمه زهرا سلامت میاد پیشتون و خوب خوب میشه  توکل کن به خدا و توسل کن به معصومین نماز حضرت زهرا ونماز شبم حتما نیت کن  بخون چند شب حالا هرچقدر که میتونی حتما بخون انشالله حالش زود زود خوب بشه 💙

❤❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیزم کرونا نیست یهو ریه اش عفونت کرد شدید

انشالله بهتر بشن عزیزم.براشون ختم سوره حمد بردارین و زیارت عاشورا.....پزشکان مداوا میکنند و شما دعا ازتون بر میاد......انشالله خبر سلامتیشون رو تاپیک کنی.منم میخونم و براشون.

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

مامانم چند روز قبل حالش بد شد

دکتر بردیم ازش تست کرونا گرفتن منفی شد

بعد گفتن علایم سکته مغزی داره یعنی از استرس مردیییییم 

منم دور بودم نمیتونستم برم پیش مامانم 

فقط یک تسبیح گرفته بودم و فقط حمد میخوندم.همه اش میگفتم نکنه مامانم طوریش بشه من نبینمش ...

خلاصه شوهرم اومد نصف شب رسیدم پیش مامانم و بعد از سی تی اسکن و آزمایش های زیادگفتن خداروشکر سکته نیست.

قندش بالا رفته بوده شدید.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊