بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣
عزیزم امیدت به خدا باشه انشااله که خوب میشن هرکی اومد تاپیک برای پدرشون یک صلوات بفرسته 😔🙏🏻
کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند. انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،. استیو جابز 💕. عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭. اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️. یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃. عشق های من 🏃🏼♀️👇🏻. پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی، پفک و چیپس😆🤤. 👩🏼🚀🧙🏻♀️🧚🏻♀️👸🏼👩🏼🔬