2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال دارم...نمیخوام براش تاپیک بزنم

میشه جوااااب بدین لطفا؟؟؟؟؟؟

من بی بی چک خریدم.. میخوام امتحانش کنم

چه زمانی امتحان کنم خوبه؟؟؟ صبح ناشتا؟ الان؟ شب؟ یا زمانش برا نتیجه فرقی نداره؟؟؟؟؟

نمیدونم من سه ماه قبلش چکاپ و سونو انجام دادم و سه ماه فولیک اسید و ویتامین E خوردم و توی ماه اول اقدام بازدار شدم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

خوب معمولا این آدمها که چک نمیکنتد ، کسایی که یه مدت بچه دار نمیشن میرن تو فاز چک این موارد 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
یه سوال دارم...نمیخوام براش تاپیک بزنم میشه جوااااب بدین لطفا؟؟؟؟؟؟ من بی بی چک خریدم.. میخوام امت ...

صبح دقیق تره چون ادار غلیظه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
یه سوال دارم...نمیخوام براش تاپیک بزنم میشه جوااااب بدین لطفا؟؟؟؟؟؟ من بی بی چک خریدم.. میخوام امت ...

فرقی نداره ولی میگن اداره اول صبح بهتر نشون میده

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

فرق نداره ، فقط دو سه روز از موعد گذشته باشه

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.