2777
2789
عنوان

رژیم

51 بازدید | 6 پست

سلام من با رژیم از ۸۲کیلو ۶۷کیلو شدم زمانش فک کنم ۶ماه بود بعد هم مراقب بودم ولی وزنم ثابت همون ۶۷کیلو بود و سایز لباس ۴۲_۴۰بهم میخورد تا تصمیم گرفتم از ۲۷مهر رژیم بگیرم ،اینا برنج و ماکارانی می‌خوردم ولی ی کفگیر کوچک و روش فلفل سیاه میزدم ،قند و شیرینی و مربا نمی‌خوردم ،بعد امروز وزن کردم شدم ۷۱کیلو با همون وزنه با همون لباس باز خودم وزن کردم ،کمکم کنید تا وزن کم کنم چرا اینجوری شد سرم داره تیر می‌کشه از بس حرص خوردم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
شاید وزنت بیشتر بوده 

ن اصلا دقیق وزن کردم اون ماه ۶۷کیلو بودم الان شدم ۷۱

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا دقیق وزن کردم اون ماه ۶۷کیلو بودم الان شدم ۷۱

عجیبه 😑😑😑بمظرم رژیمتو ادامه بده ی هفته دیگه وزن کن ببین تغییری کردی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجیبه 😑😑😑بمظرم رژیمتو ادامه بده ی هفته دیگه وزن کن ببین تغییری کردی

آره برا خودم عجیب ،ممنونم باید باز ادامه بدم و وزن کنم چقدر اضافه وزن بد هست من باید ۵۸باشم

آره برا خودم عجیب ،ممنونم باید باز ادامه بدم و وزن کنم چقدر اضافه وزن بد هست من باید ۵۸باشم

منم فدات رژیمم تاپیکتو سیو میکنم گاهی پ میدم بهت،

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم فدات رژیمم تاپیکتو سیو میکنم گاهی پ میدم بهت،

منم از فردا رژیم میخام عوض کنم ،شانس هیچ کی هم نیومد تاپیکم ک از تجربه هاشون بگن