2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=163726110]چرا بد؟اگه شخصی نیس بگو[/QUOTEهزاران بدی داره نمیگیم منم ۲۰ هستم ولی لیاقتم این نبود  بسیار چشم چرونه و به فیلم های پ  .و .ر. ن علاقمنده 

خسیسه و سالی ۱۰۰ تومنم پول تو جیبی نمیده البته نه که چیزی نخره ولی بخودم پول نمیده 

تو خونه با عرض معذرت شرمنده 

همش باده معه و آشغالای بینیشو در میاره 

حرفای بی غیرتی غیر مستقیم ب مادر و خواهرم میگه یه ویژگی خیلی بد برجسته هم داره اما نمیتونم بگم چون دوستو فامیل داریم تو نی نی سایت بخونن دقیقا میفهمن ک منم 

چرا بد؟اگه شخصی نیس بگو

تازه اجازه نمیده از خونه بیرون برم 

و پول خرج کارای زیبایی مثل کرم یا لیزر یا ایتجور چیزا ابدا نمیده 

درسمم نذاشت بخونم 

خونه خواهرمم سه چهار ماه یه بار میزاره برم

[QUOTE=163726110]چرا بد؟اگه شخصی نیس بگو[/QUOTEهزاران بدی داره نمیگیم منم ۲۰ هستم ولی لیاقتم این نبو ...

چرا نمیبریش مشاور شاید بتونن خوبش کنن بگن تو چی میخوای باید برات چیکارکنه راضیش کن ببرش مشاوره خوب ...ویژگی بد برجسته؟یعنی چی من متوجه نشدم😑

منم خیلی دلم گرفته.

خواهشا برام دعا کنین.

یک بچه۵ماهه دارم که مشکل مغزی داره.فکر ایندش دیونم کرده.تواین ۵ماه هیچی از زندگیم نفهمیدم.

دعا کنین دخترم سالم وسلامت باشه وخوشبخت وعاقبت بخیر بشه.

دعا کنین صبر داشته باشم وروز به روز موفقبت هاشو ببینم.

چرا نمیبریش مشاور شاید بتونن خوبش کنن بگن تو چی میخوای باید برات چیکارکنه راضیش کن ببرش مشاوره خوب . ...

ببین شرایط ما از مشاور گذشته نوعی بیمار روانیه اصلا هم پیش هیچ مشاوری نمیاد 

اون ویژگی بد رو نمیتونم اینجا بگم هم مفصله هم ک گفتم اگر بگم دوست و فامیل سریع میفهمن ک من هستم تو نی نی سایت دارم درد دل میکنم

نه ساله نازایی دارم من یه زنم که مادر نمیشه دعام کنید تو شهر غریبم هیییچکسی هم ندارم خونه دارمدصبح ت ...

عزیزم انشالا به حق ۶ماهه رباب دلت شاد میشه میای خبر بارداری را میدی.باید یه مدت بیخیالش باشی وبهش فکر نکنی دقیقا همون موقع که هواست نیست نتیجه میگیری.سبزی شاهی خیلی بخور

چه مشکلی داری که بچه دار نمیشی خودت یا شوهرت؟

من تنبلی تخمدان دارم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد رفته رفته اسپرما بهتر شدن الان 35میلیون اسپرم 40درصد تحرک 7درصد مورفولوژی داره منم فولیکولم ریزه قالب نیست باید قرص بخورم همش

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
منم خیلی دلم گرفته. خواهشا برام دعا کنین. یک بچه۵ماهه دارم که مشکل مغزی داره.فکر ایندش دیونم کرده. ...

عزیزم الهی بگردم 

خوشگلم خودتو غصه نده میدونم سخته ولی با شرایط کنار بیا زود پیر میشیا 

انشالله ک به زودی فرجی میشه