2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر

822 بازدید | 72 پست

سلام.

کلا همسرم آدم بدی نیست ،اما همیشه اولویتش شده کار ،نمیگم داریم می‌ره ها کلا کلی اجاره و قسط داریم.

صبح می‌ره تا ظهر ،ناهار میاد دوباره میره تا نه ده شب بعدش هم می‌خوابه.

منم والا خسته شدم اعصابم خورد میشه با پسرم همیشه خونه هستیم ،پسرم هم بعضی وقتا واقعا لج می‌کنه خیلی اذیت می‌کنه ،اصلا نمیگه اعصابشون خورد میشه .خونه قبلی مون خوب بود این خونه اومدم خیلی دلگیر هست.

خ مامانم اینا برم میگ هر روز آدم مگ می‌ره،

بازار برم میگ هر روز مگ آدم می‌ره بازار .خودش هم ک وقت نداره بیاد بگه بیا ببرمتون .

شاید هر دو سه هفته یه بار ببرتمون بیرون جمعه ها اونم همیشه با داداشش اینا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خواهرمنم همینجورم کلاهمیشه تنهام بازم تویه خونه ی مامانی داری منکه غریبم اینجاهروقتم میخوایم بریم جایی مادرشوهرم گل سرسبده.بازم صدرحمت به برادرشوهر

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات

شرایطت شبیه منه بااین تفاوت که من حتا مادرم شهر دیگه ایه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
هی خواهرمنم همینجورم کلاهمیشه تنهام بازم تویه خونه ی مامانی داری منکه غریبم اینجاهروقتم میخوایم بریم ...

منم قبلا دور از مادرم اینا بودم یه ساله اومدم نزدیک.

اونم بعضیا میرن دو سه روز میمونن همسراشون هیچی نمیگن

اما من پشت سر هم برم حرف میاد 

گلم ناراحت نباش من الان عقدم ولی دقیقا مث تو میریم گردش منم اولا حرص میخوردم. الان با مامانم میرم با خالم میرم سر خودمو با کار و این ور اون ور گرم کردم شوهرم میگ ازدواج ک بکنیم میای خونه خودم شب میریم ی دور میزنیم راستم میگ شده برم خونشون یک هفته بمونم شبا بعد شام میرفتیم بیرون. منم خیلی دلم میگیره آدم اهل گردشی هستم 

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍

شوهر من ۹ میره ۲ میاد ۳ میره ۹ میاد.بعدم که تلویزیون و گوشی

ولی خوب خداروشکر کاری به ما نداره.من با دخترم همش میریم اینور اونور.براش روشن کن که حق نداره بت بگه نرو گردش وقتی خودش وقت نمیزاره