سلام دوستاي گلم
هر دفعه كه تاپيك ميذاشتم براي درددل دوستامون بود و دسته جمعي براشون دعا ميكرديم يا دلداريشون ميداديم
ايندفعه ميخوام خودم بگم و شما باهام صحبت كنيد
ديروز بعد چندين ماه پدربزرگم اينا تماس گرفتن و گفتن كه ما تا يك ساعت ديگه اونجاييم خالا تو اين وضع كرونا كه شهر ما افتضاحه و خودمون چند ماهه هيچ جا نميريم ، كه اره ميخواييم بيايم دكتر و حالمون بده اون ها هم از شهرستاني ميان كه وضعيت كروناش خرابه ، مادربزرگ طبق معمول با اداهاي من افسردم و خودمو ميكشم و ... ميخواسته خودشو از ايون بندازه پايين كه بابا بزرگم گرفتتش (خونه خودشون ) آخه من نميدونم يه آدم كه بخواد خودشو بكشه اين فيلماش چيه خب قرص ميخوره ميخوابه كه هم خودش بي درد بميره هم ديگران رو نترسونه! اينا همش نمايشه بيست واندي ساله رفتاراش همينه ! حالا ما و دوستام قرار گذاشته بوديم كسي رو دو هفته نبينيم كه بلاخره بعد از ماه ها سه نفري بتونيم يك ساعت هم رو ببينيم كه اونم از بين رفت ، همسايه پاينيمونم كه يكي از آشناهامونه تو اين وضيعت هر روز ول بود پيش دوستاش حالا اونا هم كارگرن تو سنگ بري و روزي صد نفر رو ميبينن ! هرچي بهش ميگفتن نه گوش نميكرد حالا يك هفتست سرما خورده و دكتر امكان هشتاد ميده كرونا باشه تا امروز بره تست بگيره ! اصلا هم رعايت نميكنه ميومد دم در بدون ماسك ، حالا من موندم و بابام كه تنها زندگي ميكنيم مونديم و دوتا مريض رو دستمون و يه استرس كرونا ، ما تنها زندگي ميكنيم با بابام بخاطر همين زندگيمون ميليمتريه از برنامه ريزي كردن يه خطا چند روز عقبمون ميندازه !
بچه ها نگفتم كه ناله كنم
شما همتون خواهر و برادري منيد با اينكه نديدمتون از دور در آغوشتون ميگيرم و دستتون رو ميفشارم
گفتم كه برسم به اين :
تروخدا رعايت كنيد حدالمقدور بيرون نريد همونطوري كه ما چند ماهه نرفتيم اگر هم ميريد رعايت كنيد ماسك بزنيد اسپري الكل داشته باشيد
و يكي ديگه
خواهشاً زندگي افراد دورتون رو در نظر بگيريد كه چقدر مشغله دارن و ..
بچه ها اخريش افسردگيه ؛
منم افسردگي دارم اما خودم رو سر پا نگه ميدارم ورزش ميكنم ، كتاب ميخونم ،فيلم ميبينم بچه ها تروخدا نذاريد افسردگي بهتون غالب بشه فضاي خودتون رو عوض كنيد هر وقت تو فكر فرو ميريد يه كاري پيدا كنيد انجام بديد تا حواستون پرت شه توي گوگل بزنيد خوراك هاي ضد افسردگي مثلا يكيش شكلات تلخه ! خودتون بايد به داد خودتون برسيد از خودتون شروع كنيد ! اگه الان جلوش رو نگيريد ميشيد يكي مثل اينا كه با اداي خودكشي جلب توجه ميخرن!
مرسي كه تا اينجا خونديد فداي چشماتون بشم!
با اينكه هيچكدومتون رو نديدم اما عاشق همتونم!
اميدوارم هميشه خوشحال باشيد و حداقل اين لطف رو به من به عنوان خواهرتون بكنيد كه مراقب سلامتي روح و جسمتون باشيد ! هر وقت خواستيد با صحبت كنيد
كسي هم نبود فداي سرتون بيايد با من حرف بزنيد فقط نگذاريد بيش از اين دلامون ناراحت باشه
باقي بقايتان
كريستين