2777
2789

من امروز بعد ۱۴ روز زدم،منفی شد.باردار نیستم دیگه،درسته؟

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

چقدر تاخیر داشتی؟

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
چقدر تاخیر داشتی؟

ندارم.۲۵ ام موعدمه،از روزی ک امپول زدم ۱۴ روز میگذره

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم.۲۵ ام موعدمه،از روزی ک امپول زدم ۱۴ روز میگذره

آمپولو ول کن صبر کن ببین چقدر تاخیر داری.ایشالا همین ماه مامان میشیم جفتمون

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
آمپولو ول کن صبر کن ببین چقدر تاخیر داری.ایشالا همین ماه مامان میشیم جفتمون

منکه نا امید شدم دیگهههه،شما چند روزه امپولو زدی؟

هنوزم مشخص نیست کلا تجربه من میگه انقدر رو این اعدادی که میگن حساب باز نکن آخرش بدن با بدن فرق میک ...

دکترم گفت بعد ۱۴ روز نتیجه قطعیه دیگ.الان خیلیییییی نا امیدم.خیلی

منکه نا امید شدم دیگهههه،شما چند روزه امپولو زدی؟

۸ روزه

دکترم گفت بعد ۱۴ روز نتیجه قطعیه دیگ.الان خیلیییییی نا امیدم.خیلی

ببین گلم اولا فقط امیدت به خدا باشه نه حرف بنده خدا

بعدشم انقدر هستند افرادی که حتی دکترا گفتن کلا دیگه باردار نمیشن ولی خدا چیز دیگه ای واسشون خواسته

خود من نزدیک دو ماه پیش آی وی اف رو شروع کردم و تخمک گیری هم انجام شد قرار بود این ماه برای انتقال برم که خدا خواست و بدون دارو و طبیعی باردار شدم

ببین گلم اولا فقط امیدت به خدا باشه نه حرف بنده خدا بعدشم انقدر هستند افرادی که حتی دکترا گفتن کلا ...

خداروشکر عزیزم.امیدم به خودشه دیگ.مجبورم صبر کنم