2777
2789

کسی هست؟بیاد باهم رقابت کنیم،من115کیلو ام میخوام بشم 60کیلو،میخواستم اسلیو کنم باز گفتم برای آخرین بار سعی کنم با رژیم و ورزش کم کنم اگه نشد برم عمل،اگه کسی هست اضافه وزنش زیاد باشه بیاد از امروز باهم شروع کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ورزش ورزیم بستگی ب خودت داره چ قدرهمت کنی اگه بخوای نصفه رهاش کنی بیخیال شو

اولش که همیشه آدم با انگیزه شروع میکنه و میگه این دفعه دیگه میترکونم و فلان ولی من با کسی دعوام بشه مخصوصا شوهرم پرخوری عصبی میگیرم اشک میریزم و میخورم،اینو اگه حلش کنم میتونم تا آخرش ادامه بدم

اولش که همیشه آدم با انگیزه شروع میکنه و میگه این دفعه دیگه میترکونم و فلان ولی من با کسی دعوام بشه ...

بنظرم برو اول روانشناس افسرده ای

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

وزن هدفت رو کوتاه کوتاه کن مثلا الان هدفت رو ۱۰۰ بگیر و اگر تحت نظر یه دکتر باشی راحت تر میای پایین من تقریبا همه دکترای تهران رو امتحان کردم ولی با دکتر شکوه فر خیلی راحت تر بودم اگر تهرانی سرچ کن الان نمیدونم اصلا هست یا نه

اولش که همیشه آدم با انگیزه شروع میکنه و میگه این دفعه دیگه میترکونم و فلان ولی من با کسی دعوام بشه ...

خوب فقط ک غدانیست اب ومیوه هم هست ی گروه هست توی تلگرام ی پزشک تغذیه داره ک برای رضای خدارزیم میزاره رزیماش مجانیه فقط برای کسایی ک بخان وزن کم کنن هرده روزم وزن کشیه هرروزم رزیم فردارومیزاره