من 4 شبه با شوهرم قهرم ، دعوای مفصلی داشتیم ، سر یه مسعله واقعا بیخود. اون هرشب راحت میگیره میخوابه ولی من تاصبح چندبار بیدار میشم. واقعا ازش خسته شدم. اصلا معنی زن داشتن رو نفهمید و نفهمید
دوست دارم خداااااااا. ............ ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم. زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت. خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن. شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............ دوست دارم خدااااااااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکرکنم من دارم وارد نقطه طلاق عاطفی میشم. واقعا دیگه هیچ حسی بهش ندارم
دوست دارم خداااااااا. ............ ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم. زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت. خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن. شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............ دوست دارم خدااااااااا