2777
2789
عنوان

زوج فراموش نشدنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست
من هرزوجی اطرافم دیدم خوشبخت ترینش بازهم یه تلخی توزندگی داشت ولی به همدیگ احترام میزارن

اونکه معلومه, ولی اگر عشق باشه هر تلخی رو میشه شیرین کرد,

فقط مرگه که چاره نداره...

مهوش وقاری و قاضی مرادی  شوهرش خیلی مریضه دیگه اختیار ادرارشم نداره ولی خانم با اینکه هنوز خیل ...

آخ آخ اره واقعا موندن پای کسی که یه مریضی خاص یا مشکل جسمی خاصی داره واقعا یه عشق بزرگ میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترخالم و شوهرش همو خیلی دوسداشتن خونواده پسره یه دختر دیگرو نشون کرده بودن ننه باباش آبروی دخترخالمو همه جا بردن ک مثلا کسی اسمشو نیاره

پسره چقد کتک خورد بیچاره

آخرشم تنهایی رف خواستگاری با ناله و نفرین مادر پسره عقد کردن ولی الان انقد خوشحالو خوشبختن مامانه هم باهاشون خوب شده حتی

میگه سخت بود ولی عاقبتمون خوب شد خداروشکر

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
یاد اون ضرب المثله افتادم , میگفت "تومون خودمونو کشته , بیرونمون مردمو"

دقیقااااااااا

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
12 سااال,دمشون گرم واقعا... خیلی کمه اینجور عشقا دیگه

ما ۱۴ سال میگذره خیلی همو دوس داریم خانواده ها مخالف بودن  ی هزاری بهمون ندادن خودمون کار کردیم همه چی دارشدیم شوهرم بدون من میمیره خودش میگه .در حدی که فامیلاش میگن چیکار کردی اینجوریه شوهرت به ماهم یادبده.خداروشکر خیلی خوبیم.

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
دخترخالم و شوهرش همو خیلی دوسداشتن خونواده پسره یه دختر دیگرو نشون کرده بودن ننه باباش آبروی دخترخال ...

واااای دم جفتشون گرم که طاقت آوردن و گذشتن ازون مرحله ی سخت زندگی,

الهی که درست بشه ,توی زندگیتم پر از ارامش و عشق بشه

ممنون فدااات.الهی

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

دقیقا ماهم مث داییتو زنداییت بودیم وهستیم😍😍😍انقدررخوبه هرکی میخاد مثال عشقو عاشقی بزنه توفامیل مارو میگع،اما بعضیام جنبه ندارن مسخره میکنن مثلا شوهرم برای من خیلییی احترام قاعله در حدی که خم میشع جلو هزارنفرم باشع کفشامو پاک میکنه یا پای ظرفشویی باشم کمکم میکنه خلاصه از اینجور کارا فامیل مسخرش میکنن چقد زن ذلیلی،یا من ی شبم خونه مامانم نمیرم بدون شوهرن خوابم نمیبره بابام میگع چقدرشوهر ذلیلی😒

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
دقیقا ماهم مث داییتو زنداییت بودیم وهستیم😍😍😍انقدررخوبه هرکی میخاد مثال عشقو عاشقی بزنه توفامیل ما ...

ای جانم چقد شیرینین😍

به حرفای بقیه توجه نکنین,

همیشه همینطور عاشق بمونین کنارهم🌸