2777
2789

امشب برای اولین بار شوهرم روم دست بلند کرد لوازممو شکوند فحش داد داد زد آبروم رفت جلو در و همسایه دلم میخاد برم غریبم هستم ولی دوس ندارم برم خونه بابام چیکار کنم بخدا اشکم بند نمیاد 

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااخه

بهش گفتم تشک تختو دربیاریم آخه آب ریخته شده روش گفت حوصله ندارم گیر نده منم ادامه ندادم پام محکم خورد بهش برگشت چنان پاهامو فشار داد با عقده سرش داد زدم گفتم مگه من عمدا زدم که تو زدی گفت تو به خاطر تشک زدی گفتم اینجوری نیست گفت من تو رو میشناسمت و کلی حرف بارم کرد گفتم گمشو آخه داشت داد میزد و دعوا میکرد یهو برگشت محکم و مثل حمله زد به دستام و شروع کرد فحاشی کردن من لال موندم فقط گریه کردم الانم بند نمیاد قلبم تند تند میزنه 

خونه پدرت چه مشکلیه عزیزم 

به خاطر دور شدن از فضای متشنج خونمون زن این شدم مامانمم عصبیه الان برم اونجا میخاد دعوا بزرگتر بشه خودشونم در گیر مشکلاتشونن