2777
2789
عنوان

افسردگی مردان

2167 بازدید | 8 پست

یه مدتیه افسردگی گرفته ما از هم دوریم بخاطر کرونا ک مسائل دیگه نمیتونیم پیش هم باشیم زیاد کلا بی حوصله شده و انگیزه هاشو از دست داده بمنم که کلا زنگ نمیزنه اگرم بزنه فقط بخاطر عذرخواهی 

ولی من پیام میدم بهم میگه دوسم داره یا باهام بدرفتاری نمیکنه

شما داشتین از این دوره ها؟چیکار کنم؟ زیاد بهش زنگ و پیام بزنم؟

قشنگ شوهر منو گفتی که.

امشب دستمو گذاشتم رو پاش. سوالی نگام کرد. گفتم نمیدونم چی تو سرته ولی باهاتم.

خندش گرفت رفت. اخرشم نگفت چی تو سرشه.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ شوهر منو گفتی که. امشب دستمو گذاشتم رو پاش. سوالی نگام کرد. گفتم نمیدونم چی تو سرته ولی باهاتم ...

دیگه چیکارا میکنی؟

هی بمن میگ بخاطر من ناراحت نباش نکنه فکرت درگیر من بشه از کارات عقب بمونی

نمیدونم واقعا زیاد بهش زنگ بزنم یا نزنم

دیگه چیکارا میکنی؟ هی بمن میگ بخاطر من ناراحت نباش نکنه فکرت درگیر من بشه از کارات عقب بمونی نمیدو ...

نزن. اذیت میشن زیاد گیر بدی. هیچی چند وقت کاریش ندارم روانی که میشم بهش میگم تو با بی توجهیت داری اذیتم میکنی. ربع ساعت نازمو میخره میره تا ماه بعد.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

افسردگی یکی از انواع اختلالات شایع روانی است که در همه‌ مردان صرف نظر از ویژگی‌های شخصیتی امکان ابتلا وجود دارد و معمولا با علائمی از جمله خستگی، مشکلات خواب، رفتارهای خطرناک و اعتیاد به مواد مخدر خود را نشان می‌دهد. افسردگی در زنان زودتر تشخیص داده می‌شود چراکه معمولا زنان از احساسات خود به راحتی صحبت می‌کنند ولی مردان افسردگی را برای خود مسئله‌ای خجالت‌آور در نظر می‌گیرند و از احساسات و مشکلات خود در این زمینه صحبتی نمی‌کنند. به همین دلیل افسردگی در اکثر مردان دیر تشخیص داده می‌شود درحالیکه تشخیص و درمان به هنگام آن بسیار حائز اهمیت است. در ادامه مقاله به بررسی کامل افسردگی مردان می‌پردازیم. اگر شما در خود و یا اطرافیان علائم افسردگی را می‌بینید بهتر است هرچه زودتر از مشاوری متخصص برای درمان کمک بگیرید.