خانوما عمم دیابت داره ولی در حدی نبوده ک انسولین بزنه
حالا هم ۵ روزه ک حدودا از کرونا گرفتنش میگذره
الان قندش رفته بالا بردنش بیمارستان
بالارفتن قندش ربط ب کروناش داره؟
کسیو میشناسین ک کرونا و دیابت داشته باشه و خوب شده باشه😭😭خیلی نگرانم دعاش کنید
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
متاسفانه دیابت یکی از عوامل خطرناک برای کروناس انشالله که چیزی نی دع ...
توهم دعاش کن تورو خدا
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
واای عمه ی منم ولی تازه کرونا گرفته 😭😭😭 اونم دیابت داره
من خیلی نگرانم دعا کن عممو تورو خدا😭
مادر من دیابت داشت( البته نه خیلی شدید) فشار خونم داره. کرونا گرفت وخوب شد ، توی خونه. خداروشکر اصلا به ریه اش نزد و خیلی عادی مث یه سرماخوردگی با بیحالی گذشت
مادر من دیابت داشت( البته نه خیلی شدید) فشار خونم داره. کرونا گرفت وخوب شد ، توی خونه. خداروشکر اصل ...
خداروشکر ک چیزیش نشد
توروخدا عممو دعا کن خوب شه زودتر😭😭😭😭
بله دوستم دیابت داره اونم شدید .تابستون کرونا گرفت ولی لا اینکه بستری شد خدا را شکر خوب شد&nbs ...
الحمدالله
عمه منو دعا کن خوب شه زودتر😭😭😭
من دعا مبکنم برای عمه تون .شماهم لطفا برای من دعا کن کرونانگرفته باشم
صلوات فرستادم برات ۵ تا
دیروز خوب و خوش بود و کلی باهم خندیدیم امروز ابجیم گفت یهو تب و لرز شدید و بدن درد کرده بردن بیمارستان اسکن گرفتن گفتن ۴۰ درصد ریه درگیره بستری کردن
دارم میمیرم از استرس و گریه 😭😭😭😭😭
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736