2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر شوهر قهر خوابیده 

دل تنگ بابامم 

دل تنگ زندگی قبل کرونا هی خواهررررر هعی

این زندگیم زندگی نشد 

اما میگه دور گردون گر دوروزی به مراد ما نرفت     دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور :(

لطفا برای من طلب بخشش کنید
چه جوری‌رنگی‌مینویسی فرزندم؟

😃😄

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...

انقد دوس دارم الان من زیاد میخورمااا

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

من چاي دوس ندارم ....قهوه داري ابجي؟!

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
چه جوری‌رنگی‌مینویسی فرزندم؟

یه قطره داره توی همون تایپک میخوای بنویسی

همین الان که دارم مینویسم ششمی از سمت راست شکل قطره اب هست انواع رنگاهست انتخاب میکنی

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا