sabrinam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 1772 عنوان بچه ااا مشاور کنکور ک در موسسه خاصی کار کنه داریم اینجا؟ 104 بازدید | 11 پست چ طرح هایی توی موسسه دارین و چ مقدار هزینه ب مشاور تعلق میگیره بعبارتی پورسانتی ک میدن چقدره؟ 1399/08/20 | 23:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabrinam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 1772 هردانش اموز ٢٠٠ کدوم موسسه؟؟چ کارایی واسه اون دانش اموز انجلم میدی؟؟چقد خوب ۲۰۰.
sannam عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 19031 کدوم موسسه؟؟ چ کارایی واسه اون دانش اموز انجلم میدی؟؟ چقد خوب ۲۰۰. جماليبرنامه هر هفتهتماس ٣ بار در هفتهچك گزارش كار هرشبتحليل ازمونتماس با والد هرماه فقط طلاق
sabrinam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 1772 هردانش اموز ٢٠٠ من ب ازای این همه زحمت .برای طرح نقره ای ب(برنامه +اتماس در هفته+یکی دوبار پی گیری در هعته)=۹۵طرح طلایی(برنامه+۲ تماس در هفته+پی گیزی هر شب و گزارش و کمک کردن تو سوالات درسس )=۱۳۰طرح الماس هم مث ِطلایی ۳ تماس داره فقط در هفتا و پی گیری بیشتر=۱۶۰خیلی کم میدن..از دانش اموزا خیلی بیشتر میگیزن اما ب مشاورا کم میدن.
sabrinam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 1772 جمالي برنامه هر هفته تماس ٣ بار در هفته چك گزارش كار هرشب تحليل ازمون تماس با والد هرماه منم دقیقا تماس با والدین و اینا هم هست نگفتم دگ ...تحلیل ازمون در مورو همه چی لازم باشه حرف میزنم .ولی انقد کم اعصابم خوردهموسسه جمالی کجاست؟
sabrinam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 1772 جمالي برنامه هر هفته تماس ٣ بار در هفته چك گزارش كار هرشب تحليل ازمون تماس با والد هرماه بعد اینک چن تا شاگرد بهت میدن؟؟؟
sannam عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 19031 من ب ازای این همه زحمت . برای طرح نقره ای ب(برنامه +اتماس در هفته+یکی دوبار پی گیری در هعته)=۹۵ طر ... اره موسسه مام از دانش اموز ١٥٠ بيشتر ميگيرن با جمالي يا نوري يا كوكه اي كار كن،،،رتبه برتريد ديگه؟ فقط طلاق
sannam عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 19031 منم دقیقا تماس با والدین و اینا هم هست نگفتم دگ ...تحلیل ازمون در مورو همه چی لازم باشه حرف میزن ... Instakonkooriمن مشاور غیرحضوریشم موسسش تهرانه۱۰ تا فقط طلاق
sabrinam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 1772 اره موسسه مام از دانش اموز ١٥٠ بيشتر ميگيرن با جمالي يا نوري يا كوكه اي كار كن،،، رتبه ... اره .رتبه برترم و دانشجوی پزشکی .این موسسات ک گفتی تهرانن؟؟و کارشون انلاینه چطوریه؟؟؟راستی یادم رف بگم تو طرح الماس یک جلسه حضوری هفتگی هم هست اگ طرف ساکن تهران کرج بلشه بخدا کلی وقت میزازم الکی برنامه نمیدم .اما انقد کم ...حتی ب ۲۰۰ هم نمیزسه!
sabrinam مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 1772 Instakonkoori من مشاور غیرحضوریشم موسسش تهرانه ۱۰ تا الان استخدامی داره؟؟میشه در خواست دوستیمو قبول کنی؟؟شماره مدیر موسسه یا مسئولش رو بفرستیpv
sannam عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 19031 اره .رتبه برترم و دانشجوی پزشکی . این موسسات ک گفتی تهرانن؟؟ و کارشون انلاینه چطوریه؟؟؟ راس ... اره منم آنلاین کار میکنم،نه کوکه ای و نوری گروه مشاوره دارن و اکثر دانش آموزاشونو از اینستا میگیرن.جمالی دفتر مشاوره داره منتها کارش آنلاینه.مدیکال استوز هم کارشون خوبه فقط طلاق