2777
2789
عنوان

بی بی چک هم اشتباه میکنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 52 پست
امید دارم نی نی باشه☹️

ان شاءالله که باشه❤ 

ولی تجربه من اینو میگه

هر بار که بی بی زدم و منفی بود واقعا منفی بود

ماهی هم که مثبت بود واقعا مثبت بود

مارک مدیکور استفاده میکردم

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که باشه❤  ولی تجربه من اینو میگه هر بار که بی بی زدم و منفی بود واقعا منفی بود ما ...

مبارکت باشه انشالله🌹🌹🌹🌹

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن
بچم سقط شد عزیزم😔

عزیزم.خدابزرگه هرچی قسمتمون باشه همون میشه.منم کلی امیدوارم ولی وقتی منفی میشه بخدا میگم من راضیم به هر چی که توراضی باشی.اقدامه بعدیت انشالله🌹

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن
عزیزم.خدابزرگه هرچی قسمتمون باشه همون میشه.منم کلی امیدوارم ولی وقتی منفی میشه بخدا میگم من راضیم به ...

ممنونم گلی

ان شاءالله که دستات پر میشه به زودی❤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
من دو روز گذشت اما منفی زده

بذار یه هفته بگذره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ان شاءالله که باشه❤  ولی تجربه من اینو میگه هر بار که بی بی زدم و منفی بود واقعا منفی بود ما ...

من ۴تا بیبی زدم منفی بود امروز ازمایش دادم مثبت بود

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
خیلی سخته انتظار☹️

می دونم درکت می کنم منم پارسال این موقع ها منتظر موعد پریودیم بودم واسترس داشتم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن