2777
2789
عنوان

تا الآن که بیدارین بگین حاجتتونو تا براتون دست به دعا بشمـ

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی مامانم و موفقیت تحصیلی خودم و خریدن ماشین برا بابامو اینا که مامانمو بتونیم ببریم دکتر تو قرعه کشیو اینام شرکت دارم میکنم برام دعا کن تو زندگیم مخصوصا تحصیلی موفق شم معصومه اسممه مامانمم سلامت باشه بتونم ماشین بگیرم ببریمش دکتر

اول از همه عمر طولانیو سلامتی واسه مامان و بابام دوم دلم میخاد هرچه زودتر راه درسی و کنکورم برام همواربشه و امسال پیراپزشکی قبول بشم و باعث خوشحالی مامانو بابام بشم 🥺

الهی فداتشم یه دنیا ممنونتم🙏🏻🥑چیزی نمونده تا صبح از استرسه زیادی دارم کلافه میشم

بسپار دست خدا توکل کن به خودش، وقتی توکل میکنی یعنی هرچی خدا صلاح بدونه برات پیش بیاره و تو تسلیم اراده اونی، انشاالله خدا بهترین رو برات رقم میزنه.