2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار

278 بازدید | 8 پست

خانوما من تازه عضو شدم گفتم یه تاپیک بزنم خاطراتمون رو تعریف کنیم یکم حال هوامون عوض شه😊

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خودم میگم این خاطره خنده دار نیست ولی میگم

من وقتی 6 یا 7 سالم بود خواهر کوچیکم بدنیا میاد بعد خیلی حسود بودم همش دنبال فرصت میگشتم که مادرم خواهرمو تنها بزاره اذیتش کنم یه روز وقتی با خواهرم تنها شدم چاقو برداشته بودم گزاشته بودم روی شکمش ینی میخواستم خواهرمو بکشم🤦‍♀️😂 مامانم میرسه و منو میبینه ازون به بعد دیگه منو با خواهرم تنها نزاشت میگفت میترسم بچمو بکشی😂

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

سلام خوش اومدی .

داشتیم میرفتیم تهران با ماشین خودمون تا اونجا هزار بار  آب میخاستم بدم به بقیه آبه یخه یخه ریختم روم  تا اونجا کلی یخ کردم .برا من خنده دار نبود  ولی بقیه کلی خندیدن

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
ممنون از خوش آمد گوییتون من خیلی بدم میاد لباسم خیس بشه باید سریع عوضش کنم

منم ولی مجبور بودم  وسط اتوبان نمیتونستم که  

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

منم یبار خواهرمو گذاشتن پیشم ک برن استخر منو نبردن مامانم گفت 5 تومن میدم بشین اینم نگه دار من برم بیام 

تا موقع برگشتن مامانم خواهرمو کتک زدم کتک هااااا 😂😂😂😂

بر لب جوی بشین و گذر عمر ببین