2777
2789

من عاشق ی اقایی شدم،قرار شد چندوقت واسه اشنایی باهم باشیم ک اگ اوکی بود بیاد واس خواستگاری،این کرونای لنتی کارشو بهم زده و ی هفتس خبری ازش نیس دلم تنگ شده بنظرتون من پیام بدم بهش

تا وقتی بهت پیام نداده پیام نده 

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر توضیح بده  ینی چجوری آشنایی؟خواستگاری سنتی اومده؟پیشنهاد دوستی داده؟یا کسیرمعرفی کرده؟را ...

خواستگاری اومدن خونوادمون مخالف اشنایی بودن،بعد ی مدت ک گذشت از طرف ی نفر ما باهم اشنا شدیم 

یکم دیگه صبر کن، بعد پیام بده، 

احتمالا بعد از یک هفته خودش باید پیام بده،

اگر نداد براش  یک کلمه بنویس سلام خوبید؟

اگر سرد و دیر جواب داد سرش جای دیگه و دلش جای دیگه گیره، ولش کن،

ولی دیگه هرگز پیام نده تا خودش بده،