فروشگاه لوازم خانگی کلاسیک یک عدد یخچال ساید اسنوا رنگ استیل مدل ۳۳۲۰ زیر قیمت بازار گذاشته اونایی ک قصد خرید این یخچال دارن این فرصت ازدست ندن ممکن دیگه نتونن با این قیمت همچین سایدی خریداری کنن..
قیمت این ساید در بازار ۴۵میلیون تومان است
فروشگاه کلاسیک این ساید ۴۱میلیون تومان واسه فروش گذاشته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
عزیزم حتما باید بهتون گرون بفروشن تا مطمعن شید ایرادی نداره؟؟فروشگاه داره با قیمت قبل میفروشه بعدشم خرید اینترنتی نیس میتونن برن از نزدیک ببینن بعدش خرید کنن
مشکل اینجاست که ارزونی الکی وجود نداره چطور فقط این جنس رو ارزون میدن؟ ندیدم تبلیغ بقیه اجناسشونو ...
تبلیغ این یخچال اینجا کردم چون داره با قیمت قبل میفروشه بقیه جنساش ک قیمت قبل نیس فرقی نمیکنه از این فروشگاه بخرن یا فروشگاه محل خودشون و اینکه این ساید هیچ مشکلی نداره بعدشم نگفتم ۱۰میلیون داره ارزونتر میده ک تعجب کردید ۴میلیون ارزونتر میده