arcec مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 128 عنوان کمبودن اب دور جنین 143 بازدید | 5 پست سلام وقتهمگی بخیر من ۳۵ هفته هستم اب دور جنینم ۸ شده دکترم میگه کمترم هست گفت فقط اب بخور شما تجربه داشتین ؟ درمان شده با اب خوردن ؟ یا نی نی رو زود بدنیا اوردن ؟ 1399/08/20 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص_سما عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3426 آب زیاد بخور تاثیر میزارهانشاالله که به وقتش و سلامت دنیا بیادنی نی من که بخاطر اینکه رشدش کمه میخوان ۳۶ هفته بردارنش تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
arcec مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 128 آب زیاد بخور تاثیر میزاره انشاالله که به وقتش و سلامت دنیا بیاد نی نی من که بخاطر اینکه رشدش کمه م ... مگه چقده که میگی کمه ؟ من فقط مشکل اب دارم امیدوارم حل شه خیلی نگرانم نمیدونم اصلا تا ۳۶ میمونه یا نه اگر رفتی زایمان بیا بگو لطفا
رقص_سما عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3426 مگه چقده که میگی کمه ؟ من فقط مشکل اب دارم امیدوارم حل شه خیلی نگرانم نمیدونم اصلا تا ۳۶ میمو ... ۳۴ هفته وزن جنین ۱۵۰۰ هستش و گفتن یک کیلو کم دارهالبته بچه من مشکل قلبی داره و قلبش بلوک کامله😔 تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
arcec مدیر استارتر عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 128 ۳۴ هفته وزن جنین ۱۵۰۰ هستش و گفتن یک کیلو کم داره البته بچه من مشکل قلبی داره و قلبش بلوک کامله😔 عزیزم ایشالا سالم بدنیا میاد خیالت راحت میشه
golparrrri عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 1079 ۳۴ هفته وزن جنین ۱۵۰۰ هستش و گفتن یک کیلو کم داره البته بچه من مشکل قلبی داره و قلبش بلوک کامله😔 خداروشکر که حاد نبوده بهت بگن برو سقط کن