2777
2789
یه ماه پیش کرونا گرفته بود تازه چند روز میشه که حالش خوب شده که این اتفاق افتاد.

ای بابا بلا پشت بلا.نگران نباش انشالله به عمل نمیکشه خدابزرگه.براشون زیاد دعا بخون

ای بابا بلا پشت بلا.نگران نباش انشالله به عمل نمیکشه خدابزرگه.براشون زیاد دعا بخون

ان شاءالله 

ممنونم ازتون.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر  خیییللللی خوشحال شدم.  وقتی یکی از کاربرا  بابت امضات بهت طعنه زده بود& ...

قربونت برم عزيزم بابت اين قلب مهربونت❤️😍❤️

بله چندنفري اين قضيه رو خيلي به روم مياوردن و علنا توو روم ميگفتن نازا

ولي اشكال نداااره مهم الانه خيلللي خوشحالم❤️😍❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قربونت برم عزيزم بابت اين قلب مهربونت❤️😍❤️ بله چندنفري اين قضيه رو خيلي به روم مياوردن و علنا توو ...

خدارو شکر 

ان شاءالله صحیح و سالم بغلش کنی.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
@گلبهاجون   عشقم بیا

اومدم عشقم  

خوبی عزیزم؟

براشون حمد شفا می خونم 

انشاالله کارشون به عمل نکشه خوب بشن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اومدم عشقم     خوبی عزیزم؟ براشون حمد شفا می خونم  انشاالله کارشون ...

ممنون عزیزم 

لطف میکنی.

خدارو شکر  ان شاءالله صحیح و سالم بغلش کنی.

مرررسي عزيزم انشالله😍❤️😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

@rowshana  

آاااا مباااارک 😍

مرررسي عزيزم❤️

خوندم عزیزم

ممنون عزیزم

ان شاءالله حاجت روا بشید.