2777
2789
عنوان

آرامشموموشاگرفتن

106 بازدید | 16 پست

تا الان ۷تا موش گرفتیم با تله خسته شدم از بس استرس داشتم که نکنه یه وقت جای بچه نوزادم یا خودم بیاد به شوهرم گفتم تا همشون نمیرن من نمیام شیشه شیر بچمو جرات نمیکنم برم بشورم چون تو آشپزخونه واسه خودشون میچرخن لباسامو خوردن تین ۵ کیلویی روغنو کثیف کردن که تازه خریده بودیم منتظرم شوهرم بیاد برم خونه ی مادرم تا سم پاشی کنه بهش گفتم تا همشون نمیرن نمیام ، نمیدونم از کجا میان خونمم تمیزه تازه من طبقه سومم پایینیا الحمدالله ندارن ولی اینجا قبلنم داشته که جاریم زندگی میکرده سم پاشی کردن دوسال نبودن 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با موش نمیشه کاری کرد لعنتیا تمومی ندارن😭

اره انگار هر وقت فکر میکنم تموم شدن باز یکی دیگه میبینم هر چی به پام میخوره میترسم فکر میکنم موشه امروز دیگه گریه کردم از دست موشا از ترسم روی تخت نماز خوندم

وای خب سوراخی چیزی هست دیگه یا از لوله میان😢

پوشوندیم چند جارو باسیمان ولی بی فایدست 

محله مام خیلی موش داره اندازه گربه ان درو نمیتونیم ۵ دیقه باز بزاریم هوا عوص شه چون میان تو خونه

وای خیلی بده خدا به شما هم صبر بده ، روی ظرفام راه رفته بودن از مدفوعشون ریخته بود با بدبختی همروشستم خدا کنه باز نرن تو کابینتام ببخشید حالتونم بد کردم

ما هم یه بار هم‌سایمون نون خشک جمع میکرد تو حیاط ما هم می مد اینقدر زیاد بودن بعد رفتم عطاری دارو داد گفت با نون و آب قاطی کن بزار اونجا یی که هستن  دو روز نشده اثری آزشون نموند

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
ما هم یه بار هم‌سایمون نون خشک جمع میکرد تو حیاط ما هم می مد اینقدر زیاد بودن بعد رفتم عطاری دارو دا ...

خداروشکر یادتون نیست چی بود اسمش