تف تو مملکت ما که شیر وارداتی گیر نمیاد بخدا منم مشکل شما رو دارم من میرم شهرهای مجاور دنبال شیر
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
بنظرت چي بدم بهش گيگوز خيلي سبك بود بخاطر همين ميدادم به دخترم
من ببلاک میدم چون دخترم رفلاکس وکولیک داره گفتم 6ماهش شد نان میدم
من به دخترم اپتامیل میدادم ۲ساله شده و خیلی به شیر وابسته شیر پاستوریزه هم دوست نداره دیدم گرونه واسش گیگوز گرفتم بهش ساخت و خورد بنابراین تجربه بهت پیشنهاد میکنم آپتامیل بهش بدی