2777
2789
عنوان

##افسردگی شدید

158 بازدید | 9 پست

خانوما من ۲ساله ازدواج کردم حدودا یه ماه پیش افسردگی شدید گرفتم باافکارخودکشی ناامیدی و...الانکه حدودا یکماه ازاون روزای بد میگذره ی جوری شدم که علاقمو نسبت به شوهرم ازدست دادم دلم نمیخواد بهش نزدیک شم یا باهاش زندگی کنم همش دلم میخواد بزارمش و برم به خونمم دیگه علاقه ای ندارم از بعدافسردگی دوست ندارم شوهرم بهم نزدیک شه ولی قبل از افسردگی عاشق شوهرم بودم ازش ی لحظم جدا نمیشدم الان نمیدونم چرااینطور شدم😢😢لطفا لطفا اگه کسی ازشما تو دوره افسردگیتون همچین حسی رو تو تجربه کردین خواهشا بیاین بگین واسه درمان چیکارکردین؟

درمان شدین؟حالتون خوب شد؟😢

سفر برید. 

خونه رو تغییر دکوراسیون بدید. حتی جابجایی وسایل خونه، اگه مشکل مالی ندارید کاغذ دیواری و پرده و روکش مبلا رو عوض کنید.

اگه اهل رنگ مو هستید، امتحان کنید.

حتما حتما حتما یه فعالیتی رو شروع کنید یا ورزش یا رقص.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدطلسم کردن الاننم پاییز فصل سوداس سودات رفته بالا عطاری سودابرمصرف کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
سفر برید.  خونه رو تغییر دکوراسیون بدید. حتی جابجایی وسایل خونه، اگه مشکل مالی ندارید کاغذ دیو ...

اصلا باهیچی خوشحال نمیشم باشوهرم تصمیم گرفتیم خونمونو عوض کنیم اما بهش فک میکنم تپش قلب و استرس میگیرم بیشترحالم بدمیشه😢

شایدطلسم کردن الاننم پاییز فصل سوداس سودات رفته بالا عطاری سودابرمصرف کن

نمیدونم یهویی حالم خیلی بدشد قبلا تنهایی رو دوست داشتم توخونه خودم میموندم برا شوهرم شام درست میکردم ازوقتی که حالم اینطور بدشده ساعت۴اینا میشه حالم انگار بازمیخواد بدشه هرروزمیرم خونه مامانم باشوهرمم دوست ندارم اصلا بحرفم شوهرم خیلی ادم خوبیه خیلی بهم احترام میزاره منم عاشقش بودم واقعا اما نمیدونم یهو چیشد دلم فقط میخواد بزارمش و برم😔😔

نمیدونم یهویی حالم خیلی بدشد قبلا تنهایی رو دوست داشتم توخونه خودم میموندم برا شوهرم شام درست میکردم ...

گلم من دقیقا مثل شما بودم پیش روانپزشک رفتم بهم فلوکستین داد الان خیلی خوبم خداروشکر

عزیزم باید بری پیش یک مشاور. فقط برو پیش دکتر خشایار نعماوی زاده. من پیش کلی مشاور و روانشناس رفتم فقط پولمو دور ریختم چون هیچ کدومشون به درد نخوردن اما این یکی کارش خیلی خوبه ازش نتیجه گرفتم. شمارشو واست میذارم ازش وقت بگیر 09351305590

مشاوره تلفنی هم میده