2777
2789

من خودم کار ارایشگاه لیانا روخیلی دوس دارم واقعا تمیزه و عالیهه میکاپش تکون نمیخوره از روصورت هرچقدم عرق کنی و خیلی تمیز وباکلاسه

یبارم رفتم پیش پرشان🤢ارایش خلیجی زشتت

💎𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒘𝒂𝒊𝒕, 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒈𝒐𝒆𝒔 𝒇𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒌.

بنظرم اویستا که اخوازین رو دنبال کن جاهای خوبه اهوازو معرفی می کنه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاس؟ سبک میکاپش چیه؟

تو خیابون دیده بانه خیلی کارش خوبه من واسه اصلاح میرفتم ولی الان خونم اومده ایلام

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

از کار مامان نیکو اصلا خوشم نمیاد. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
از کار مامان نیکو اصلا خوشم نمیاد. 

اره منم همینطور سبک ارایشش بیشتر خلیجیه من بدم میاد

💎𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒘𝒂𝒊𝒕, 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒈𝒐𝒆𝒔 𝒇𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒌.
اره منم همینطور سبک ارایشش بیشتر خلیجیه من بدم میاد

دقیقا. ارایشگاهی که خودم همیشه میرفتم رو هم دوست دارم. افراح البته خیلی وقته که نرفتم جدیدا رو نمیدونم چجوری شده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نورا ک عااااااااالیه خیلی چهره رو تغییر میده البته با میکاپ سبک و ملایمش(لایت)

نورا میکاپ و شنیون عروس نمیدونید چقد هزینه میگیره؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻