2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

172 بازدید | 19 پست

صب بخاطر رفتار مادرشوهرم نتونستیم ناشتا بخوریم منو شوهرم ینی قایم میکنه ک ما نخوریم مام چیزی نبود دوتا چای خوردیم پاشدیم باردارم اخرای ماه پنجمم ضعف شدید داشتم گفتم عب نداره  (هنوز مستقل نتونستیم بشیم)ساعت ۱۱شوهرم رفت شیرموز کیک برام گرفت خوردم همین ک قولوپ اول از گلوم پایین رفت کل معدمو رو شکمم تیر کشید حالم بد شد نمیدونم چرا الان از صبح دلدرد دارم پهلوهامم درده بچمم زیاد ضربه میزنه چکار کنم خوب بشم دیگ دستمون ب تنگی خورده والا دکترم نرفتم نمیتونمم برم اینا حرفمون میزنن ک همش ولگردی میکنین ناز میکنه از این حرفا

اگه ممکنه هرکس دید برام حمد  شفا بخونه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزم ان‌شالله هم حال خودت هم حال کوچولوت خوبه 🤲🏼😍

کوچولو ندارم مجردم عزیز

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

عزیزم تو این شرایط بارداریت برا چی بود؟ خواهری مادری نداری بلندشو برو خونه اونا نشستی اونجا خودت و بچه گشنگی میکشید؟ وقتی قایم میکنه شوهرت زبون نداره چیزی به مادرش بگه😒

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
چرا باردارشدی تواین شرایط سخت

همینا با حرف پرم کردن ک قرص بخوری نازایی میگیری ترسیدم خودمم تو شهر غربتم شوهرم غریبه س دلم یه سرگرمی میخاست اشتباه کردم بخدا

ایشالا بهتر شب عزیز

متشکرم 

ببخش عزیزم

ولی همسرت جای پول به شیرموز کیک بیرون یه دونه نون میگرفت و یه پنیر کوچیک بهتر بود 

احتمالا چون گرسنه ت بوده از اینجور چیزا خوردی دل درد گرفتی

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

همینا با حرف پرم کردن ک قرص بخوری نازایی میگیری ترسیدم خودمم تو شهر غربتم شوهرم غریبه س دلم یه سرگرم ...

اخه عزیزم خودتم کم مقصر نیستی بچه مگه سرگرمیه

من بعد چندسال هنوزم دودلم بچه بیارم

گلم رو حرف اونا تمرکز نکن بشین با آرامش برای خودت بنویس،روی مسائل زیبا فکر کن از خدا تشکر کن تمرکزت رو بزار رو زیباییها،حسشون کن وبا حس واقعی بنویس و برای خودت تکرار کن از آرامش بنویس بزار روح و روانت آروم بشه با غصه هم دردات بیشتر میشه هم زودتر داغون میشی هم ضعف اعصاب میگیری عزیزم 

عزیزم تو این شرایط بارداریت برا چی بود؟ خواهری مادری نداری بلندشو برو خونه اونا نشستی اونجا خودت و ب ...

ایقد میگه ولی ب رو خودش نمیاره ک شما خرج نمیدین مال خودمونه ب کسی چ....خانوادم یه استان دیگه ن یه هفته اونجا بودم شوهرم سردرد معده درد شدید گرفته بود ترسیدم دیگ تنهاش بزارم حالش بد شه باز