sss_2028hani مدیر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6330 عنوان بنظرتون امتحانات اخر سال حضوریه؟؟یا انلاین | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست اگه انلاینه زیاد تلاش نکنیم الان😂 فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓ 1399/08/20 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 15006 خودم دخترم اول ابتدایی دارم اینجوری گفتن بهمون .راستو دروغشو نمیدونم.دانشجو هم هستم که فعلا اطلاعیه ... من مدیر دبیرستان هستم البته تهران و بهمون اعلام کردن فقط دوازدهم خرداد ماه حضوری هستدانشگاه هم آزاد و فرهنگیان درس میدمهر دو غیر حضوری هست این ترمتا خرداد کروناچطور پیش بره و تصمیم چی باشه🤔 من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
ساره_بیات عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 5915 دوازدهم و نهم حضوری بقیه پایه ها غیر حضوری دانشکده های علم پزشکی هم حضوری احتمالا بقیه تصمیم به عه ... یا خدا دوازدهم حضورررریرییییییییبدبدختتتتتت شدممممممک گم گشته ای میان گمگشتگان.
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 15006 منبع تون رو میگین؟ من خودم فرهنگیان و آزاد درس میدمخواهر همسرم علوم پزشکی من از ایشون شنیدم من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
ساره_بیات عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 5915 ای خدا من خیلی بدبختم باید برم😭😭😭😭😭😭 گم گشته ای میان گمگشتگان.
شرعالم عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 732 من مدیر دبیرستان هستم البته تهران و بهمون اعلام کردن فقط دوازدهم خرداد ماه حضوری هست دانشگاه هم آزا ... امتحانات دي ماه ترم اول دوازدهم چي ؟ انلاين هست يا حضوري؟ حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت : مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟ و اينگونه بود كه عشق آغاز شد
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 15006 یا خدا دوازدهم حضورررریریییییییی بدبدختتتتتت شدممممممک بله صد درصد حتی دروس داخلی مثل مدیریت و نگارش و تحلیل فرهنگی من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
ستاره_شب_تارت عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 2352 امسالم به نظرم همینجور ابکی و غیر حضوری میگذره آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»
naziiii70i عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 16383 من مدیر دبیرستان هستم البته تهران و بهمون اعلام کردن فقط دوازدهم خرداد ماه حضوری هست دانشگاه هم آزا ... ممنون از اطلاع رسانیت.موفق باشی
اسفندی_78 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5345 یا خدا دوازدهم حضورررریریییییییی بدبدختتتتتت شدممممممک مگه واسه کنکور نمیخونی خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 15006 امتحانات دي ماه ترم اول دوازدهم چي ؟ انلاين هست يا حضوري؟ غیر حضوری حالا به عهده شورای هر مدرسه هستکه آزمون آنلاین با برنامه مدون بدنیا نتیجه کل فعالیت ها و فرایند 4 ماهه توسط معلم به عنوان نمره مستمر و پایانی دی قرار بگیره من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
ساره_بیات عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 5915 مگه واسه کنکور نمیخونی میخونم ولی کممن بیشعور سال آخر کلا اهمیت ندادم از اولش 😭😐 گم گشته ای میان گمگشتگان.
شرعالم عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 732 غیر حضوری حالا به عهده شورای هر مدرسه هست که آزمون آنلاین با برنامه مدون بدن یا نتیجه کل فع ... يعني صد در صد غير حضوري هست؟اصلا نميتونن حضوري بگيرن؟ حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت : مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟ و اينگونه بود كه عشق آغاز شد
اسفندی_78 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5345 میخونم ولی کم من بیشعور سال آخر کلا اهمیت ندادم از اولش 😭😐 ایشالله موفق باشی نترس امتحان نهایی خیلی سادست راحت میتونی موفق شی ولی قطعا حضوریه خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 15006 يعني صد در صد غير حضوري هست؟ اصلا نميتونن حضوري بگيرن؟ احتمال زیادآمار کرونا داره به شدت بالا میرهو قطعا مدارس باز نمیشن دیگه من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.