2777
2789
عنوان

۱۱ روز گذشت و خبری نیست

252 بازدید | 19 پست

بچه ها ۱۱ روز از موعد گذشته و خبری نیست

فقط دو روز مونده به پری جلوگیری نداشتم

فقط هرازگاهی کمر درد و درد خفیف شکم دارم دیگه عیچ علائمی ندارم

بی بی هم زدم منفی بود

چای زعفرون و زنجبیل هم خوردم

چیکار کنم به نظرتون ؟ چرا نمیشم پس 😞

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چایی زعفرون؟؟؟؟؟؟

مطمعنی تو اقدام باید خورد فک کنم مال قبلشه چون زعفرون خودش خاصیت جلوگیری داره

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

امپول پروژسترون ۵۰ دوتا باهم بزن اگه باردار نباشی پزی میشی.اگه هم باردار باشی خوبه.جای بچه ات محکم میشه.البته به تست اعتماد نکن.من هرچی میزدم منفی بود سونو رفتم گفت بارداری

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

خیلی عجیبه... چقدر اینماه همه الکی عقب انداختن😦از دیروز  این دهمین تاپیکیه ک رفتم موضوعش همین بود... خودمم عقب انداختم باردارم نیستم...چرااینجوری شدن اکثرا😣

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
نه بابا هیچ علائمی جز اونایی که گفتم ندارم بی بی هم منفی

چای دارچین بخور

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
امپول پروژسترون ۵۰ دوتا باهم بزن اگه باردار نباشی پزی میشی.اگه هم باردار باشی خوبه.جای بچه ات محکم م ...

اخه من هیچ علایمی ندارم

نه سینه درد نه سردرد نه هیچیییییی

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩