2777
2789

چرا عمل کنی 

درد داری؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف اگه اسی بود میگفتم بابا بزرگم خوبش کنه

کجاس پدر بزرگتون

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
چجوری خوبش میکنه ببخشید ولی شنیدم باید انگشتش رو بکنه تو. ک. و. نش. راسته؟

خیلی هم اسمت هم امضات باحاله 👍

چجوری خوبش میکنه ببخشید ولی شنیدم باید انگشتش رو بکنه تو. ک. و. نش. راسته؟

نه بابا کی گفته خالی بندیه بابا بزرگم میگه پشت اون گودیه یه نقطع هست بابا بزرگم انگشتشو میزاره اون نقطه بعد انتهای اون استخونو با انگشت میکشه بالا یه ده دیقه باید روسکم بعدش بخوابی دوباره دوسریه دیه تو فواصل زمانی که بابا بزرگم میگه باید طرف بیاد دوباره بابا بزرگم اون استخونو بده بالا تا خوبه خوب شه اصن با جایه دیه کار ندارن مثه در رفتن مچ دست یا پا میمونه که میندازن سرجاش

نه بابا کی گفته خالی بندیه بابا بزرگم میگه پشت اون گودیه یه نقطع هست بابا بزرگم انگشتشو میزاره اون ن ...

بخدا اینو به من گفتن من خیلی درد دارم از ترسش نمیتونم برم پیش کسی که اینکارارو میکنه از چند نفر پرسیدم همینو گفتن

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
کجاس پدر بزرگتون

این چیزا عادبه بابا بزرگم فک در رفته رو سرجاش میندازه یا اینجوری دنبالچه در اوندنی میندازه یا اگه دستی چیزی در رفته باشه حتی ابرویه ادم افتادنی میندازه یا از پشت کمر یا کتف جایی بر اثر چیز سنگین دراومده باشه میندازه بابا بزرگم 90 سالشه دیه حرفه ایه

بخدا اینو به من گفتن من خیلی درد دارم از ترسش نمیتونم برم پیش کسی که اینکارارو میکنه از چند نفر پرسی ...

دروغ میگن از من بپرس که بابا بزرگم اینکاره اس🐥 نترس نه عمل کن نه همینجوری بمون درد بکش برو سراغسراغ بگیر قشنگ برو ورداره واست راحت سوراخ باسسن با اونحا کلی فاصله داره عقله خودت چی میگه 🐣

دروغ میگن از من بپرس که بابا بزرگم اینکاره اس🐥 نترس نه عمل کن نه همینجوری بمون درد بکش برو سراغسراغ ...

من نمیدونم تجربه ای نداشتم. پس پیگیر باشم. 

ممنون گلم😘

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن