2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی عجیب درگیرم کرده بیاید یه لحظه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست
چون چشماشون تنگه نمی تونن خیلی پسر ببینن

😂😂😂😂

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان داشتم پیج دختر ایرانی ک ۶ سال کره هست رو میدیدم گفت زناشون به شدددتتتتتتتت

پول پرستن.....و‌گفت خیلی دو رو هستن اون چیزی ک نشون میدن نیستن ممکنه مثلا تو‌روت ازت تعریف کنن اما ته دلشون یه چیز دیگست 

ببین ولی این چیزا مثل بقیه جای دنیا واس همه صدق نمیکنه

الان یعنی یه پسر خیلی پولدار ایرانی بیاد دخترا جمع میشن دورش

بابا اصلا نگاه کن فیلماشونو

این سبک کره ایه که احساساتشونو با اغراق نشونمیدن

انیمه ها هم درسته ژاپنین ولی همینطورین

حتی توی تعریف انیمه هم هست که با اغراقه

مگه رفتی کره؟ اینا تو فیلماشون اغراق میکنن

آخه خیلی خنده داره.جالب اینجاست که پسره اون دختری رو که خیلی دوست داره یه دختر فقیر و حواس پرت و بیخیاله.اصلا هم به پسره نگاه نمیکنه. ولی پسره یک عالمه دختره پولدار دورو برشه یه دختر خیلی پولدار هم نامزدشه