2777
2789
عنوان

مامانا خواهش می کنم کمک کنید

40 بازدید | 9 پست

پسرم ۶ ماهشه 

فقط شیر خشک میخوره

یه ماهه آلرژی پوستی گرفته 

دو بارم بردمش پیش متخصص ، از داروهایی ک میده نتیجه نگرفتم و داره بدتر میشه 

دونه های قرمز و جوش های ریز تو تنش هست 

اول فقط رو پاهاش بود ، بعد صورت و پشت گردنشم زد 

چی کار کنم من ؟!😢😢😢😢

گلم منم پسرم یه مدت اینجور بود چندروز بهش خاکشیر دادم خوب شد ولی شما که میگی فقط شیر خشک میخوره، احتمالا به مواد شوینده یا جنس لباسش آلرژی داره

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

پسرمنم اوایل اونجوری بود هرچیم دکتربردمش فایده نداشت.طوری که کله بدنشوگرفته بود.بعدمتوجه شدم بخاطر گرمایی بودنشه.وخودمم گرمیجاتو خیلی کم میخوردم کم کم خوب شد

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم پسرم یه مدت اینجور بود چندروز بهش خاکشیر دادم خوب شد ولی شما که میگی فقط شیر خشک میخوره، احت ...

اونا رم عوض کردم 

لباساشم دکتر گفت فقط نخ پنبه بپوشون ، رعایت کردم تاثیری نداشت

پسرمنم اوایل اونجوری بود هرچیم دکتربردمش فایده نداشت.طوری که کله بدنشوگرفته بود.بعدمتوجه شدم بخاطر گ ...

فقط شیر خشک میخوره 

ک اونم دکتر عوض کرد اپتامیل پپتی بهش میدم

اونا رم عوض کردم  لباساشم دکتر گفت فقط نخ پنبه بپوشون ، رعایت کردم تاثیری نداشت

هر جور خودت میدونی ولی بدنش را با سدر یا حنا یکم بشور شنیدم خوبه 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹