2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 51 پست

آخه هیچ پدر تا به سیم آخر نزنه آرزوی مرگ بچش را که نمیکنه شاید چیزی دیده یا شنیده

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
دیشب شوهرم گفت خانوادت محل سگ بهت نمیزارن اصلا از دیشب همش بغضم و چشام پر اشک

سعی کن با شوهرت نری اونجا که متوجه رفتارشون بشه

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هیچ پدر تا به سیم آخر نزنه آرزوی مرگ بچش را که نمیکنه شاید چیزی دیده یا شنیده

چون بابام مامانمو دوست نداشت

میگه بچه هاشم دوس ندارم

بخدا قصم 

ی بار سر سفره

منو عمم بودیم و باابام

به عمه ام گفت 

این اگه سگ بود دوسش میداشتم

چون بچه اونه دوسش ندارم

یعنی من از سگ واسش کمترم

باور نمیکنی؟؟؟؟؟؟ از این ادماس که حاضره اشکتو ببینه بهم میگه روزی که بیای جلو من گریه کنی اون رو ...

من بابام اینطوره ولی نه فقط با من کلااااا با همه اینجوریه ازش بدمـمیاد هیچوقت تکیه گاهم نبوده

ولی خب بقیه خانواده باهم خیلی خوبیم

اخه چیزی که شما میگی کل خانواده باهات مشکل دارن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
مثلا تو دوران مجردی دوست پسر داشته باشی یا با شوهرت فرار کنی نمی دونم اینجور چیزا دیگه که به آبروی خ ...

نه باابااااااا

کلا رابطه ام بابا بابام بله چشم

حتما

سلام

خوبین

در همین حد

چون بابام مامانمو دوست نداشت میگه بچه هاشم دوس ندارم بخدا قصم  ی بار سر سفره منو عمم بودیم ...

اخیییی یه روزی از این رفتارشون پشیمون میشن تحمل کن عزیزم😔😔😔😔😔

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹