2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر شما هنوز هستی تو می نی سایت ؟ با سه تا بچه پشت سر هم چکار می‌کنی ؟چطور میگذره؟

سلام آره میرم و میام گاهی هستم.

با بچه ها هم میگذره کم کم عادت کردم .

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
سلام آره میرم و میام گاهی هستم. با بچه ها هم میگذره کم کم عادت کردم .

منم بچه ها پشت هم شدم سومی که دنیا بیاد میشن یک نوزاد یک یک سال و چهار ماه و یک سه سال و نیم 

خیلی میترسم 

خصوصا شوهرم اصلا کنار نمیاد باقضیه 🥺

به کارها خودت هم میرسی ؟

منم بچه ها پشت هم شدم سومی که دنیا بیاد میشن یک نوزاد یک یک سال و چهار ماه و یک سه سال و نیم  ...

آره خدا کمک میکنه نترس. تقریبا عین من شدی.بزرگ میشن با هم دوست میشن خیلی بانمک میشه.

اگه در توانت هست حتما ماشین ظرف شویی بخر خیلی کمک هست خونت رو از مبل و وسایل اضافی خالی کن فرشاتم رنگ رو شن نباشه اگه روشنه روفرشی بگیر که حرص نخوری .عادتشون بده شبا زود بخوابن که تو هم استراحت کنی.

خیلی زندگیت پر برکت میشه خدارو شکر کن مواظب بچه های نازتم باش ان شاءالله خدا پشت و پناهشون باشه و جز یاران امام زمان باشن

منم بچه ها پشت هم شدم سومی که دنیا بیاد میشن یک نوزاد یک یک سال و چهار ماه و یک سه سال و نیم  ...

خداروشکر کن اولین بچت دختره این خودش یه نعمت بزرگه من اولی پسر بود نگم برات چی کشیدم از دستش

آره خدا کمک میکنه نترس. تقریبا عین من شدی.بزرگ میشن با هم دوست میشن خیلی بانمک میشه. اگه در توانت ه ...

آخخخخ نگو از خواب که زخم خورده ام 

هرکاری کردم خواب دخترم درست نشد پسرمم اضافه شده جدیدا دیر می‌خوابه خیلی هم بیدار میشه 

ممنون 🌷

قربونت برم خیلی دعا کن برام 

شما بچه هات آلن چند سالن؟

خداروشکر کن اولین بچت دختره این خودش یه نعمت بزرگه من اولی پسر بود نگم برات چی کشیدم از دستش

عزیزم خدا اجرت بده 

آره واقعا در اوج اذیتهای ولی یک وقت‌هایی هم کمک می‌کنه بچم 

آخخخخ نگو از خواب که زخم خورده ام  هرکاری کردم خواب دخترم درست نشد پسرمم اضافه شده جدیدا دیر م ...

محتاجم به دعا.اولی هفت سالشه دومی چهار و نیم و سومی سه سال